Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

WBQA WORLD CHAMPIONSHIPS Duitsland 2024

juli 27 - juli 28

In het kloppende hart van Europa, te midden van historische pracht en moderne grandeur, schittert Messe Stuttgart als de gastheer van een buitengewoon voortreffelijk spektakel dat de zomer van 2024 zal plaats vinden. Op de prachtige data van 27 en 28 juli 2024 zal de wereld haar ogen gericht hebben op Stuttgart, terwijl deze stad haar gastvrije armen opent voor de prestigieuze WBQA WORLD CHAMPIONSHIPS 2024 – het Wereldkampioenschap Culinaire Barbecue.

Dit adembenemende evenement wordt om de twee jaar georganiseerd, en de laatste keer dat het in Duitsland werd gehouden was in het magische Gronau in 2011, en begon aan dat, in het betoverende Pirmasens in 2004. Nu, in 2024, straalt Stuttgart als de gastheer van dit geweldige culinaire festijn, een waar eerbetoon aan de kunst van het grillen.

Naast de opwindende competitie op het WK is er een ander niet te missen feitelijk: een I-tentoonstelling die de zintuigen prikkelt met een overvloed aan showbarbecues, verleidelijke proeverijen en deskundig advies over barbecues en buitenkeukens. Hier wordt het grillen tot een kunstvorm verheven, en iedereen wordt uitgenodigd om te komen kijken.

Stap binnen in de wereld van barbecue-meesterschap en maak deel uit van het spektakel! De aankomende maanden zal onze website, www.wbqa.nl, bruisen van meer informatie over dit geweldig BBQ-feest. De WBQA Nederland zal het WK-BBQ voor deelnemers vanuit ons land coördineren.  Vanaf januari kunt u zich via onze website inschrijven voor de wedstrijd. Als u nog geen lid bent van WBQA Nederland kunt u dat HIER worden, Deelname aan de WK-BBQ van WBQA is voorbehouden aan leden van het land dat zij vertegenwoordigen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de barbecue-geschiedenis en proef de passie voor grillen in al zijn glorieuze vormen. WBQA WORLD CHAMPIONSHIPS 2024 in Stuttgart – het is niet alleen een evenement, het is een culinair meesterwerk dat wacht om ontdekt te worden. Wij zien je daar!

Gegevens

Begin:
juli 27
Einde:
juli 28
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Landesmesse Stuttgart GmbH
Messepiazza 1
70629 Stuttgart, Duitsland
+ Google Maps