Smaak van het gerecht – | 40 |
Presentatie – Uiterlijk van het gerecht | 15 |
Creativiteit -technische uitvoering van het gerecht | 15 |
Cuisson – malsheid -structuur van het hoofdproduct | 20 |
Bijgerecht- garnering | 10 |
TOTAAL | 100 PUNTEN |
- Hygiëne -voedselveiligheid – max. 5 punten aftrek.
- De wedstrijdleider alsmede de hoofdjury hebben de bevoegdheid om strafpunten te geven als het team zich niet aan de huisregels houd. De wedstrijdleider beslist hoeveel. Er is geen mogelijkheid om hier protest over aan te tekenen.
- Bij te vroeg of te laat inleveren kunnen max 5 strafpunten worden gegeven. De wedstrijdleider beslist hoeveel. Er is geen mogelijkheid om hier protest over aan te tekenen.
Diverse
- De Gerechten dienen ten alle tijden uitsluitend op de witte borden worden geserveerd die door de organisatie beschikbaar worden gesteld.
- De hoofdingrediënten krijgt u van de organisatie verder bent u vrij om uw creativiteit toe te passen mits anders vermeld in de opdracht van de wedstrijd organisatie.