WORKSHOP DUTCH CUISINE OP DE BBQ

Speciaal voor leden van de World Barbecue Association (WBQA) zijn er gereserveerde plaatsen met een royale korting op deelname. Mis deze kans niet en breng uw culinaire vaardigheden naar een hoger niveau! Leden kunnen zich HIER inschrijven. Workshop Dutch Cuisine op de BBQ, 11 mei van 10.30 tot 16.00 uur.

Geniet van een authentieke en ongecompliceerde barbecue-ervaring direct aan de idyllische Vinkeveense plassen, bij het sfeervolle café-restaurant Bon. Ontdek de kunst van eerlijke producten bereiden op een houtskool- of houtvuur BBQ, omringd door de natuurlijke pracht van de omgeving.

De Nederlandse keuken staat wereldwijd bekend om haar unieke karakter, en wij zijn trots om deze rijke eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart te zetten. In samenwerking met  “founding father” van Dutch Cuisine SVH Meesterkok Albert Kooy & Captain van het Dutch BBQ Team Frans Bon, biedt Gastropedia.nl een workshop aan die gezond en duurzaam koken centraal stelt, met de focus op meer groente en minder vlees of vis.

Tijdens deze bijzondere BBQ-workshop zullen Albert Kooy & Frans Bon u persoonlijk begeleiden bij het grillen met minder traditionele producten. Maar meer met plantaardige ingrediënten, met name groenten. Ontdek de innovatieve benadering van groentebereiding, genaamd ‘Beestachtige Groenten’, waar groenten net zo spannend zijn qua beleving en smaak als vlees.

Naast het plezier van het barbecueën en samen koken, biedt deze workshop je de kans om diverse barbecuetechnieken te leren beheersen. Ontdek hoe de juiste barbecuetemperatuur aan het bereiden van heerlijke gerechten, en leer hoe kruiden en marineren de smaak van uw creaties verrijken.

Als een  kers op de taart ontvang je tijdens deze dag het boek Beestachtige Groenten van Albert Kooy. Een uniek souvenir dat u inspireert om de grenzen van uw culinaire vaardigheden te verleggen.

Reserveer snel via de website van de WBQA, want VOL = VOL. Workshop Dutch Cuisine op de BBQ, 11 mei van 10.30 tot 16.00 uur.

U kunt ook mailen naar info@gastropedia.nl  voor meer informatie. Deelname, inclusief BTW , bedraagt ​​€149,- per persoon.

Voor leden van de WBQA geldt een exclusief tarief van € 119,00, dat kan alleen op de site van de WBQA.

Mis deze unieke kans niet om uw kookkunsten te verfijnen en een duurzame ervaring te beleven met Albert Kooy, en Frans Bon!

 

119,00

De Nederlandse keuken staat wereldwijd bekend om haar unieke karakter, en wij zijn trots om deze rijke eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart te zetten. In samenwerking met Dutch Cuisine ambassadeur SVH Meesterkok Albert Kooy & Captain van het Dutch BBQ Team Frans Bon, biedt Gastropedia.nl een workshop aan die gezond en duurzaam koken centraal stelt, met de focus op meer groente en minder vlees of vis.