Culinaire BBQ wedstrijd Zwolle 1 juni 2024

100,00

Ontdek de accurate wereld van culinaire BBQ’en tijdens de spectaculaire BBQ-wedstrijd 2024 in Stadshagen te Zwolle! Terug op de agenda en voor de tweede keer gehouden in het prachtige park de Stadshoeve, kan deze culinaire uitdaging een onvergetelijk evenement worden.

Op zaterdag 1 juni, te midden van een bruisende voorjaarsmarkt bij Park en Bistro de Stadshoeve, vindt de tweede wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap Culinair BBQ 2024 plaats, georganiseerd door het wedstrijdteam/cateringbedrijf Serious Hot Fools.

Deze wedstrijd, officieel erkend door de WBQA, telt mee voor het Open Nederlands Kampioenschap Culinair BBQ 2024. Doe mee en maak kans op de titel!.

Dit jaar zal de wedstrijd in Zwolle een nieuwe en opwindende ervaring bieden. Naast een uitdagende opdracht met vis, worden de deelnemende teams verrast met maar liefst drie mystery-boxen. Een unieke kans om uw creativiteit te tonen en zo mee te strijden voor de prijzen. Teven een mooi manier om u voor te bereiden op het Europees kampioenschap Black Box culinaire BBQ 2024 wat in België wordt gehouden.

De teams worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding bestaande uit ervaren horecaondernemers, koks en BBQ-specialisten en WBQA juryleden.

Mis deze kans niet en schrijf u vandaag nog in voor de BBQ-wedstrijd 2024 in Stadshagen! Inschrijven is eenvoudig en kan HIER op deze pagina. Bereid u voor op een succesvolle en langdurige ervaring in de wereld van culinaire BBQ’en. Deelnemen  aan deze wedstrijd kost € 100,00

Om deel te nemen aan het  Open Nederlands Kampioenschap Culinair BBQ 2024 moet u lid zijn van de WBQA. Registreer eenvoudig HIER

Ontdek de accurate wereld van culinaire BBQ’en tijdens de spectaculaire BBQ-wedstrijd 2024 in Stadshagen te Zwolle! Terug op de agenda en voor de tweede keer gehouden in het prachtige park de Stadshoeve, kan deze culinaire uitdaging een onvergetelijk evenement worden. Op zaterdag 1 juni, te midden van een bruisende voorjaarsmarkt bij Park en Bistro de Stadshoeve, vindt de tweede wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap Culinair BBQ 2024 plaats, georganiseerd door het wedstrijdteam/cateringbedrijf Serious Hot Fools.