F1 Zandvoort met Max Verstappen op megascherm tijdens BBQ-spektakel

Kom op 26 en 27 augustus 2023 naar het nationale BBQ-spektakel bij Kloosterhotel “La Sonnerie” in het pittoreske Son en Breugel, Brabant, en geniet van een spectaculair evenement! Deze keer is er iets speciaals voor alle racefans: we zullen de Formule 1-race in Zandvoort live uitzenden op een groot scherm. En wie anders dan de razendsnelle Max Verstappen zal de show stelen!

Terwijl de motoren brullen en de adrenaline omhooggaan, kun je jezelf trakteren op een culinair feest. Er zullen topkoks aanwezig zijn die de meest verrukkelijke gerechten presenteren en de nieuwste barbecuetrends demonstreren. Het BBQ-spektakel is ook een wedstrijd waar nationale en internationale teams het tegen elkaar oplossen, waardoor er een ware strijd ontstaat om de beste grillmeesters van het evenement te worden.

Natuurlijk draait het niet alleen om de Formule 1-race op het scherm. We zullen ook enkele hoogtepunten van het BBQ-spektakel tonen. De lucht zal gevuld zijn met heerlijke geuren terwijl vlammen dansen boven de grill. Bereid je voor op sappige steaks, smaakvolle hamburgers, gewikkelde groenten en nog veel meer verrukkelijke gerechten die je smaakpapillen zullen veroveren.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van het beste van twee werelden: spannende Formule 1-actie en een verrassend avontuur vol smaak. Breng je vrienden en familie mee, en beleef samen een onvergetelijk weekend vol sport, barbecue en plezier. Het nationale BBQ-spektakel wacht op jou, klaar om je zintuigen te betoveren en je enthousiasme te laten ontvlammen. We hopen je daar te zien!

Deel op social media: