Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Meat & Eat

maart 23 @ 10:30 - 14:00

Vlees, duizelt het jou ook wel eens van alle soorten vlees? Hoe zit het nou precies, wat zit waar en hoe maak je het klaar? Tijdens deze Masterclass gaan wij van jou een VLEES expert maken en je alles leren over het bereiden en grillen van VLEES. “Master Butcher ” Eric van der Grind van Slagerijen Kaldenberg gaat verschillende stukken vlees uitbenen en je hier alles over vertellen en Pitmaster Jordi van Wijlen gaat je leren wat je allemaal mee kan doen met een BBQ!

🔥 Een bijzondere introductie in de wereld van barbecue. Het verschil tussen High & Fast en Low & Slow Barbecue. Maak kennis met de verschillende type’s barbecue en proef natuurlijk de heerlijkste, zelf bereidde gerechten! De nadruk ligt op het samen genieten van de kunst van het barbecueën.

🔥 Over de verschillende type barbecues, brandstoffen, het aansteken & controleren van de temperatuur. Over houtskool, briketten en bijvoorbeeld rookhout. Over de bereidingstechnieken, koud roken, warm roken, barbecueën, grillen en searen. Over kerntemperatuur, inpaktemperatuur, eindtemperatuur en meer.

Wilt u meer weten over deze workshops volg de LINK HIER

Gegevens

Datum:
maart 23
Tijd:
10:30 - 14:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Est

Organisator

BBQ specialist Westrienen
Telefoon
0345-565060