Reserveer hier uw plaats voor de BBQ Jury Cursus

95,00

Houd jij van Barbecueën en wil jij een andere kant ontdekken van het culinair barbecueën? Word dan jurylid van WBQA Nederland. zaterdag 17 augustus is er weer een cursus jureren. Op deze dag zult u met verschillende aspecten van het jureren kennismaken. Denk hierbij aan de smaakverschillen van de bereiding. Een gerecht zoet, zuur, zout etc. En zeker niet te vergeten… Wanneer geef je een 7 en wanneer een 8?

Indien je slaagt voor de cursus, dan word je een gecertificeerd jurylid en mag je uiteraard op diverse leuke evenementen meedoen als jurylid.

Programma

De dag zal beginnen met een theoriegedeelte en eindigen met een praktijkgedeelte.

10.00-10.30 uur inloop(inclusief koffie/thee)

10.30-Theorie
12:30uur Lunch
13:00 uur Praktijk
16:00 uur Einde cursus

Kosten per inschrijving voor leden €95,00 (lunch inclusief). Voor niet leden komt het lidmaatschap er nog bij. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet. We hanteren een maximum aantal plaatsen. Vol is vol!! Gelieve uw gegevens te mailen naar Info@wbqa.nl onder vermelding jurycursus.

Adres gegevens:
Barbequeplein
Olen 9
Son en Breugel

Om jaarlijks in Nederland bij de WBQA te kunnen jureren is uw Certificaat en het Nederlands WBQA lidmaatschap voldoende.

Indien u ook bij Internationale WBQA wedstrijden wilt jureren is dit uiteraard geen probleem echter dienen wij U daarvoor aan te melden bij de WBQA International. Hiervoor worden ons jaarlijks € 35,- per jaar registratiekosten berekend welke wij aan u zullen doorberekenen.

Heeft u bij ons de Jurycursus gevolgd en heeft U ook regelmatig BBQ wedstrijden gejureerd kunnen wij, indien gewenst U in een latere fase alsnog aanmelden bij de WBQA International om te kunnen jureren bij een internationale wedstrijd.

Mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik ze natuurlijk graag, en anders graag tot 17 augustus!

 

Groet Irene Frijling

Hoofd Jury

 

Wil je jouw liefde voor barbecueën naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan om jurylid te worden bij WBQA Nederland! Of je nu al lid bent of lid wilt worden en de WBQA jurycursus hebt gevolgd, op zaterdag 17 augustus vindt de eerste WBQA jury cursus van het jaar plaats.