Rose Valley BBQ ontstaan uit passie voor koken

Rose Valley BBQ is ontstaan uit een passie voor koken, vuur én techniek. Na een aantal jaar met veel plezier op een ketel-barbecue te hebben gekookt, kwam er de wens voor een smoker. Eerst was het plan een UDS, toen een offset smoker, en uiteindelijk is dit een grote reverse flow offset smoker geworden! Eigen ontwerp, handgemaakt, toen nog gewoon thuis in de garage.

Na 5 jaar hobbymatig hiermee aan de slag te zijn geweest, kreeg Erik de kans om zijn droom waar te maken en dit bedrijfsmatig te gaan doen. Zo is Rose Valley BBQ ontstaan! De eerste passie is het bouwen van Smokers, maar inmiddels is het assortiment uitgebreid met nog meer producten.

Rose Valley BBQ staat voor uitstekend ontworpen producten. Er is niets vervelender dan te moeten werken met slecht gereedschap, daarom hebben ze  hun barbecues ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. Daarbij worden ze vervaardigd van hoogwaardige materialen waardoor ze garant staan voor vele jaren barbecue-plezier! Ook komt het dikke staal het gebruiksgemak ten goede, waardoor onze producten onder alle omstandigheden goed kunnen functioneren.

Bij Rose Valley BBQ gaat barbecueën om de beleving; knisperend houtvuur, hypnotiserende vlammen en de geuren van rook en langzaam garend vlees. Deze beleving willen ze graag met iedereen delen. Daarom zijn hun producten ook ontworpen om in iedere achtertuin te passen. Geen groot zwart stuk oliepijp op je terras, maar een strakke vormgeving in neutrale, moderne kleuren.

Omdat het gehele proces van ontwerp tot eindproduct in eigen beheer wordt uitgevoerd is het ook mogelijk om maatwerk aan te bieden. Dit varieert van kleine ontwerp-wijzigingen tot een uniek product, gemaakt op uw wensen.

Naast het vervaardigen van barbecues bieden ze ook workshops aan, waarbij het mogelijk is om in kleine groepen hun producten in alle rust eens te proberen.

Interesse in hun producten? Neem dan gauw een kijkje op hun website!

Rose Valley BBQ

Tel.: +31 (0)6 24969680

www.rosevalleybbq.nl

Deel op social media: