Meedoen Wereldkampioenschap BBQ

In het jaar 2024 heeft Stuttgart de eer om het Wereldkampioenschap BBQ te verwelkomen, een grandioos Barbecue festijn dat een ware ode is aan de kunst van het grillen. Teams die willen deelnemen aan dit spectaculaire evenement zijn van harte welkom, op voorwaarde dat ze lid zijn van de WBQA. Als u nog geen lid bent, kunt u zich HIER aanmelden.

Teams die hun Barbecue vaardigheden willen vertonen, kunnen hun interesse kenbaar maken door de vragenlijst HIER in te vullen. Binnenkort wordt dan contact met u opgenomen.

Juryleden

Voor degenen die als jurylid willen optreden en de WBQA-jurycursus hebben gevolgd of de titel SVH-Meesterkok dragen, bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het WK. Vul hiervoor de vragenlijst HIER in. Uiteraard dient men lid te zijn van de WBQA, en indien dit nog niet het geval is, kan men zich HIER aanmelden.

 

Op 23 maart wordt er een WBQA-jurycursus georganiseerd. Als u interesse heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@wbqa.nl. Grijp deze kans om deel uit te maken van dit smaakvolle evenement en uw passie voor barbecueën te delen op het wereldpodium. Hou de website in de gaten

Deel op social media: