Meld je aan: cursus jureren

Houd jij van Barbecueën en wil jij een andere kant ontdekken van het culinair barbecueën? Word dan jurylid van WBQA Nederland.

Binnenkort starten we weer met een cursus jureren.

Op deze dag zult u met verschillende aspecten van het jureren kennismaken. Denk hierbij aan de smaakverschillen van de bereiding. Een gerecht zoet, zuur, zout etc.
Indien je slaagt voor de cursus, dan word je een gecertificeerd jurylid en mag je uiteraard op diverse leuke evenementen meedoen als jurylid.

Programma:
De dag zal beginnen met een theoriegedeelte en eindigen met een praktijkgedeelte.

09:30 uur Theorie(inclusief koffie/thee)
12:00 uur Lunch
13:00 uur Praktijk
16:00 uur Einde cursus

Kosten:
Kosten per inschrijving voor leden €50,00 (lunch inclusief).
Voor niet leden is het cursusbedrag €85,00. Zij zullen dan ook als lid van de WBQA worden aangemeld.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet.

Gelieve uw gegevens te mailen naar jury@wbqa.nl onder vermelding jurycursus.

Adres gegevens:
Hotel La Sonnerie
Nieuwstraat 45
5691AB Son


Om jaarlijks in Nederland bij de WBQA te kunnen jureren is uw Certificaat en het Nederlands WBQA lidmaatschap voldoende. Als uw partner ook WBQA jurylid is kost dit € 10,– per jaar extra.

Indien u ook bij Internationale WBQA wedstrijden wilt jureren is dit uiteraard geen probleem echter dienen wij U daarvoor aan te melden bij de WBQA International. Hiervoor worden ons jaarlijks € 35,- per jaar registratiekosten berekend welke wij aan u zullen doorberekenen. Dit geld ook voor een eventuele partner.

Heeft u bij ons de Jurycursus gevolgd en heeft U ook regelmatig BBQ wedstrijden gejureerd kunnen wij, indien gewenst U in een latere fase alsnog aanmelden bij de WBQA International om te kunnen jureren bij een internationale wedstrijd.

Laat ons bij het volgen van de cursus weten wat voor U van toepassing is:

  1. Als WBQA lid heb ik een jury certificaat en neem (voorlopig) alleen deel aan Nederlandse wedstrijden. Registratiekosten zitten in mijn lidmaatschap.
  2. Als partner van een WBQA lid heb ik een jury certificaat en neem (voorlopig) alleen deel aan Nederlandse wedstrijden. De jaarlijkse kosten van € 10,– kunnen aan mij worden doorberekend.
  3. Als WBQA lid heb ik een jury certificaat en wil ik ook internationale wedstrijden kunnen jureren. Extra jaarlijkse registratiekosten van € 35,– per jaar kunnen aan mij worden doorberekend.
  4. Als partner van een WBQA lid heb ik een jury certificaat en wil ik ook internationale wedstrijden kunnen jureren. De extra jaarlijkse registratiekosten van € 35,– per jaar kunnen aan mij worden doorberekend.