Hollandse lamskoteletjes, gegrilde courgettes met pesto.
Ingrediënten
8 Hollandse lamskoteletjes
1 teentje knoflook
1 eetlepel citroensap
1 Klein potje pesto of zelf maken
4 Courgettes
Zout
Peper
Bereidingswijze
Pel het teentje knoflook en hak het boven een kom fijn. Meng met het citroensap en 2 eetl. eetlepel pesto.
Doe de lamskoteletten in een schaal, zet ze onder met de inhoud van de kom, meng, dek af en laat 1 uur in de koelkast rusten.
Spoel de courgettes af en snijd ze in de lengte in plakjes. Bestrijk ze met de overgebleven pesto en gril ze vervolgens ongeveer 5 minuten op de barbecue. Draai ze halverwege de bereidingstijd om. Blijf warm.
Bak de lamskoteletten 3 tot 4 minuten aan elke kant op de barbecue, voeg zout en peper toe en serveer direct, met de courgette.