Gegrilde kaneelappels met honing

Deze tijd van het jaar hebben we allemaal zin in een warm dessert, vooral een dessert met appels en kaneel, twee van onze favoriete wintersmaken. Maak het gezellig met deze met honing besprenkelde kaneelappels, die eenvoudig maar decadent zijn en uiterst eenvoudig te maken op de grill. Veel grillplezier!

Gegrilde kaneelappels met honingmotregen

  • 3 appels, in cirkelvormige plakjes van gesneden
  • 3 eetlepels gesmolten boter
  • 3 theelepels kaneel
  • 2 eetlepels honing
  1. Bestrijk de appelschijfjes aan beide kanten met gesmolten boter.
  2. Grill de appels indirect (of rook) gedurende ongeveer 6 minuten aan elke kant, of tot er grillstrepen verschijnen.
  3. Haal de appels van de grill en bestrooi ze onmiddellijk aan één kant met kaneel.
  4. Besprenkel met honing. Genieten!
Deel op social media: