Grillerette

Frans Bon van het Dutch BBQ Team maakt een heerlijk gerecht op de Grillerette.

Frans Bon van het Dutch BBQ Team maakt een heerlijk gerecht op de Grillerette.

Op een Grillerette kun je gemakkelijk grillen/barbecueën met houtskool. Met de unieke ventilator, werkend op batterijen kun je lucht laten blazen naar de houtskool waardoor de BBQ heter of koeler wordt. Hierdoor is de BBQ al in 3 minuten klaar voor gebruik. Dankzij het unieke design komen de kolen niet in aanraking met het vet en vocht wat van het vlees afkomt.  Zomaar, in een sloep of een picknick-bash in het park. Dan wil je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke grill hebben. Een die voor het grijpen ligt en je overal mee naar toe kan nemen. De Grillerette is dan je kompaan.

De Grillerette is ideaal voor iedereen die geen plek heeft voor een grote barbecue. Gebruik hem op je balkon, je terras, de boot of neem hem mee naar het park. De unieke ventilator blaast lucht naar de houtskool, zodat de temperatuur perfect beheerst wordt.

Met een handje vol houtskool heb je een avond plezier. Door de slimme ventilator op batterijen of powerbank (via de ingebouwde usb connector) is er bovendien geen gedoe met het aanjagen om een vuurtje te krijgen. Stijlvol. Compact. En duurzaam.

Deel op social media: