Driepoot BBQ

Buiten koken is ideaal met een driepoot bbq, deze is namelijk multifunctioneel! Wat is nou precies een driepoot? De naam zegt het al, heel simpel: het zijn gewoon 3 poten, maar als je ze op zet wordt het een heel handig item voor in de tuin. Een soort statief of kookstandaard. De driepoot bbq kun je boven een kampvuur zetten of boven een vuurschaal. De driepoot kun je met vele accessoires bestellen, zoals grillplaten, roosters en heksenketels.

De driepoot bbq is gemaakt van staal, al dan niet met een zwarte coating. Er zijn verschillende modellen en verschillende formaten verkrijgbaar. Ook de roosters, pannen en andere accessoires zijn te bestellen in verschillende formaten.

Stel je voor: een heerlijke zomer avond, gezellig met vrienden en familie, lekker eten, drankje erbij! Een driepoot met vuurschaal brengt nog wat extra sfeer en is leuk te combineren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende constructie: plaats een vuurschaal in de tuin en zet hierboven een driepoot, aan de driepoot hang je een grillrooster. Zo voorkom je dat het kampvuur je gazon of terras kapot maakt, creëer je toch sfeer, en kun je tegelijkertijd koken BBQ-en of grillen. Een echt bourgondische en gezellige manier van koken. Door het kampvuur blijft iedereen ook nog lekker warm.

Deel op social media: