Barrow Cooker

Wilt u barbecueën op een bijzondere plek? Op het strand, in het bos of op events en festivals? Draait de wind of de zon? Komen er meer gasten dat verwacht en moet het terras uitgebreid worden?  Dan is de Barrow Cooker ideaal.  U kunt deze in een handomdraai veilig verplaatsen.

De Barrow cooker heeft een robuuste uitstraling, een industrieel stoer karakter en is daarmee een echte eyecatcher op het terras. Het unieke van de Barrow Cooker is dat hij veilig is. De dubbele wielen met lekvrije banden maken deze mobiele BBQ zeer stabiel en veilig. 100 % Dutch Design en ze in Nederland geproduceerd. Een bijkomend voordeel is dat ze weinig tot geen onderhoud nodig hebben.

BARBECUE EN KAMPVUUR

De Fire & Grill Barrow is geschikt in gebruik als een barbecue op kolen en als een gezellig kampvuur met hout. De Fire & Grill Barrow heeft een perfecte afstand tussen het rvs grillrooster en de kolen voor het grillen van vlees, vis en groente. Door een eenvoudige verwijdering van het deksel en de kolenbak te vullen met hout tovert u de Fire & Grill Barrow om tot een mobiel kampvuur. The Barrow Smoker, uniek en veelzijdig.

Deel op social media: