Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

juni 2022

12 juni AspergeDag! | Aspergeboer & Workshop

juni 12 @ 11:00 - 15:30
Rinie Bosch Asperges, Duifhuizerweg 5
Uden, 5406TB Nederland
+ Google Maps

Op zondag 12 juni organiseren we een AspergeDag!
Het wordt niet zomaar een AspergeDag, maar we gaan eerst het veld in bij een aspergeboer die ons alles gaat vertellen over zijn echte Brabantse asperges. Aanluitend op het bezoek bij de boer hebben we een workshop gepland waarin de asperges & BBQ centraal staan!

Meer weten »

augustus 2022

Nationaal BBQ-Spektakel 2022

augustus 27 - augustus 28
Kloosterhotel La Sonnerie, Son en Breugel, Nieuwstraat 45
Son en Breugel, 5691 AB Nederland
+ Google Maps

TWEE DAGEN NATIONAAL BBQ-SPEKTAKEL
Ook dol op BBQ'en? Benieuwd naar de nieuwste trends en culinaire hoogstandjes? Kom dan op 27 & 28 augustus 2022 naar het vrij toegankelijke Nationaal BBQ-Spektakel bij La Sonnerie in het Brabantse Son. Met topkoks die de lekkerste gerechten presenteren en de nieuwste BBQ-trends. Onderdeel van het Nationaal BBQ-Spektakel zijn de Open WBQA Nederlands culinair BBQ-Kampioenschappen. (Inter)nationale teams nemen het tegen elkaar op om uit te maken wie er uiteindelijk zondag 28 augustus gekroond mag worden tot de WBQA Nederlands Culinair BBQ-Kampioen! Het gratis te bezoeken spektakel begint beide dagen om 13.00 uur.

Meer weten »

september 2022

WBQA WK BBQ-en 2, 3 en 4 september 2022 in Torhout België

september 2 - september 4
Torhout, België, Stadspark
Torhout, België
+ Google Maps

Op 2, 3 en 4 september 2022 vindt in Torhout het WK BBQ plaats. Stad Torhout sleepte met steun van de Fielesoofen die internationale wedstrijd binnen. Uiteraard zullen de Fielesoofen al hun gewicht en ervaring, en dat is heel wat, in de weegschaal gooien om daar een fantastisch feest van te maken voor deelnemers, bezoekers, smulpapen, organisatoren en toeristen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen