Naast vlees kan je natuurlijk ook perfect vis en schaaldieren op de BBQ bereiden. Grillen, roken, op de plancha, er zijn legio mogelijkheden om deze lekkernijen van de grill op je bord te toveren. Dranken zijn inclusief. De workshop duurt 4 a 5 uur waarin de je aan de slag gaat met diverse soorten vis, garnalen en meer.
De backyard BBQ workshops zijn van basic / beginners tot gevorderden. We zullen gebruik maken van verschillende typen BBQ’s, waaronder uiteraard onze pelletgrills, maar ook smokers, ketels en keramische BBQ’s worden gebruikt. Low & Slow en High & Fast methoden komen aan bod , afhankelijk van de workshop.
We bereiden tijdens de workshop onder andere:
- appetizer
- hoofdgerecht
- dessert
We maken gebruik van:
- Keramische barbecue
- PelletBBQ
- Vuurschaal/plancha
- Kogel barbecue
Je leert o.a:
- direct en indirect barbecueën
- toevoegen van rook in de barbecue
- temperaturen en gaarheid
- marineren/pekelen, glacen en aflakken
- en nog veel meer…
Voor meer informatie klik HIER