BBQ-Workshop Wild met Henrik Hansen

Op zaterdag 28 augustus 2021 zal chef-kok Henrik Hansen een uitgebreide BBQ-Workshop geven met als Thema “Wild Life” tijdens het Nationaal Barbecue-spektakel bij La Sonnerie te Son en Breugel.

Tijdens deze workshop leer je van alles over het bereiden van wild op de barbecue. Henrik gaat aan de slag met verschillende soorten wild en laat zien dat de bereiding hiervan helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je krijgt de nodige tips & tricks mee. Henrik is enorm inspirerend om naar te luisteren en zet iedereen tijdens de workshop aan het werk. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Henrik Hansen:
Komt uit Kopenhagen, Denemarken en werkt al 32 jaar als adviseur bij diverse gerenommeerde Deense restaurants, o.a. 5-sterren Hotel D’Angleterre Copenhagen. Hij is eigenaar van 3 restaurants en heeft o.a. gewerkt als Grillkok bij Handlebar & Grill. Fl, Chef bij Restaurant Christianshøj en Chef de Cuisine bij Verftet Ny Hellesund avd Bølgen & Moi en was eigenaar van house of bbq. Ook is hij gediplomeerd KCBS en WBQA jurylid en vliegt hij de hele wereld rond om te jureren en demonstraties te geven. Hij was het 1e Deense jurylid, leidt nieuwe juryleden op en was jurylid bij Jack Daniels 2016.

Wanneer: zaterdag 28 augustus van 12.00 – 15.00 uur.

Kosten:
Voor WBQA leden € 15,– p.p. en niet leden € 25,– p.p.
Drankjes zijn niet inbegrepen!
Schrijf snel in want, Vol=Vol
Maximale aantal deelnemers 25 p.

Inschrijvingen: Klik hier

 

 
 
Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search