Workshop “Vis op de BBQ” door Henrik Hansen

Op 26 augustus 2017 zal tijdens het Nationaal Barbecue-spektakel bij La Sonnerie te Son , Henrik Hansen uit Kopenhagen Denemarken een uitgebreide Vis Workshop geven.

Tussen 13.00 – 16.00 uur zal Henrik Hansen  over zijn specialiteit Vis op de Barbecue uitweiden. En hij stopt dan niet bij de zalm op de grill maar bereidt hij allerlei soorten zoals witvissen als zwaardvissen. Het is enorm inspirerend om naar hem te luisteren en hij zet iedereen tijdens de workshop aan het werk. Uiteraard valt er over smaak niet te twisten en kan iedereen dat eruit halen wat hem het beste past.

Henrik Hansen:
Werkt al 31 jaar als adviseur bij diverse gerenommeerde Deense restaurants en 5 sterren Hotel D’Angleterre Copenhagen. Ook is hij gediplomeerd KCBS en WBQA jurylid en vliegt hij de hele wereld rond om te jureren en demonstraties te geven. Hij was het 1e Deense jurylid, leid nieuwe juryleden op en was jurylid bij Jack Daniels 2016.
Hij is eigenaar van 3 restaurants en heeft o.a. gewerkt als Grillkok bij Handlebar & Grill. Fl, Chef bij Restaurant Christianshøj en Chef de Cuisine bij Verftet Ny Hellesund avd Bølgen & Moi en was eigenaar van house of bbq.

Kosten:
Voor WBQA leden € 10,– p.p. en niet leden € 30,– p.p.
Schrijf gauw in want, Vol=Vol
Maximale aantal deelnemers 20 st.

info@wbqa.nl

 

Henrik Hansen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search