Workshop (Bier)brood op BBQ

Dit jaar staat bij het BBQ-Spektakel en de Wedstrijd het thema: “BIER-BOER-BBQ” centraal.
* De  BBQ-teams zullen ook te werk gaan met bier binnen hun ‘Chefs Choice’ dessert.

We organiseren een Workshop (Bier)brood bakken op de BBQ!
Binnen deze workshop zullen er verschillende broden worden bereid met de bierborstel en bier van brouwerij De Strijder. De workshop zal volledig verzorgd worden door Coen Meijknecht, hij laat alle mensen aan zijn stand laten zien hoe het deeg wordt gemaakt en hoe het vervolgens op de BBQ wordt bereid. Het brood kan natuurlijk geproefd worden, maar de mensen kunnen ook de broden kopen als deze in de smaak vallen! Het (Bier)brood zal ook worden gebruikt bij het VIP-diner.

Coen MeijknechtCoen Meijknecht is docent consumptieve technieken aan hotelschool De Rooi Pannen in Eindhoven. Daar houdt hij zijn studenten voor dat er in de culinaire wereld maar één weg is naar de top: onderaan beginnen en hard werken! Hij deed zijn Meesterproef in 1992 toen hij souschef was in het sterrenrestaurant De Swaen. Zelf heeft Coen Meijknecht ervaren dat de verlangde inzet van honderd procent wordt beloond. Zo vloog Meijknecht in 2008 naar Peking voor een uitgebreid trainingsprogramma voor de bakkerij en patisserie

 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search