WBQA WK BBQ-en 28, 29-30 mei 2021 in Torhout België

Op 28, 29 en 30 mei 2021 vindt in Torhout het WK BBQ plaats. Stad Torhout sleepte met steun van de Fielesoofen die internationale wedstrijd binnen. Uiteraard zullen de Fielesoofen al hun gewicht en ervaring, en dat is heel wat, in de weegschaal gooien om daar een fantastisch feest van te maken voor deelnemers, bezoekers, smulpapen, organisatoren en toeristen.

WK BBQ op zondag 30 mei

Zondag 30 mei 2021 om 10:00 start het grote BBQ-feest. Iedereen kan hier deel van uitmaken zowel als bezoeker, deelnemer, sponsor, medewerker of misschien zelfs wel als jurylid! Deze dag zullen 80 teams het tegen elkaar opnemen voor de titel van wereldkampioen BBQ. Om als deelnemer mee te doen aan het WK moet je voor 1 november 2020 geregistreerd zijn. De BBQ-teams krijgen op 15 november 2020 te horen of ze geselecteerd zijn. Tijdens de wedstrijd wordt er op verschillende types barbecue gebakken.

Locatie
Stadscentrum Torhout op en rond de Markt.

Programma
10 uur: Start BBQ-feest op de Markt van Torhout.
18 uur: Prijsuitreiking vindt plaats op het podium op de Markt.

Ook WBQA-juryleden zijn welkom. Het WK BBQ is een wedstrijd en geen wedstrijd, zonder jury. Het wereldkampioenschap moet professioneel en neutraal beoordeeld worden zodat uiteindelijk de wereldkampioen gekozen kan worden.

Ben jij een BBQ-liefhebber en wil je deeluitmaken van het nationale jury-team? klik hier


Deelnemende teams aan het WK:

 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search