Wim Vink de nieuwe CEO bij World Barbecue Association

🔥 ENORME AANKONDIGING 🔥
Het bestuur van de World Barbecue Association is verheugd en trots om Wim Vink als nieuwe WBQA CEO te verkozen. Pensionerende CEO Patrick zegt ‘We zijn in een veilige paar handen, en we wensen Wim het beste in zijn nieuwe rol en zullen hem volledig ondersteunen’.

Wim Vink is een familieman, geboren in 1968, getrouwd met zijn volledig ondersteunende vrouw Bianca, en ze hebben twee kinderen, Johan en Manon. Wim is een slager van beroep en runt zijn eigen BBQ-bedrijven Barbecueplein.nl en BBQ-Wacht, die respectievelijk BBQ-apparatuur verkoopt en repareert. Wim is een man die graag vooruit kijkt, niet achteruit. Hij is een man van actie – minder praten. Hij zegt dat je veel kunt leren van het verleden maar dat we voor de toekomst leven.

Wim heeft er vooral belang bij om jongeren het plezier van BBQ te brengen, zodat ook zij op de juiste manier kunnen genieten van vuur, eten, vriendschap en gezelligheid. Wim heeft als voorzitter ook succesvol onze Nederlandse BBQ Association geleid en fungeerde als ambassadeur voor Europa. Hij is een man met veel ervaring; een man die ons vooruit kan brengen in de toekomst.

Op Wim Vink – de CEO van de WBQA! 🔥 🔥

 
Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search