WBQA WORLD President | Mr. Oliver Sievers

Een enorme FELICITATIE is voor Mr. Oliver Sievers – de WBQA World President! 🔥 🔥

Hieronder stelt Mr. Oliver Siever zich even voor:
“Sommigen van jullie kennen me misschien van Limerick waar we in 2017 WBQA Wereldkampioen werden met ons Duitse team BBQ Wiesel: Oliver Sievers, uit Duitsland, geboren en getogen in Bochum. Sinds 2002 ben ik actief in de wereld van BBQ en begon ik in 2013 met de echte competitie!

Oorspronkelijk timmerman van beroep waarlangs ik mijn passie voor BBQ combineerde. Sinds 2017 heb ik me echter volledig gewijd aan BBQ: catering voor evenementen, BBQ MC, contactpersoon voor pers & media, Vlees Sommelier, auteur voor verschillende BBQ-boeken, docent aan de Slagerschool Augsburg, noem maar op; er zijn voor mij veel mogelijkheden om als Grillkampioen te doen waar ik het meest van houdt terwijl ik mij brood verdien.”

 ||  Mr. Oliver Siever is Geboren in 1972, en kijkt ernaar uit om zijn internationale ervaringen nu         toe te passen op de rol van WBQA WORLD President!

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search