WBQA WK BBQ-en 12 en 13 september 2020 in Torhout België

Op 12 en 13 september vindt in Torhout het WK BBQ plaats. Stad Torhout sleepte met steun van de Fielesoofen die internationale wedstrijd binnen. Uiteraard zullen de Fielesoofen al hun gewicht en ervaring, en dat is er heel wat, in de weegschaal gooien om daar een fantastisch feest van te maken voor deelnemers, bezoekers, smulpapen, organisatoren en toeristen.

Klik hier voor meer informatie.

WK BBQ op zondag 13 september

Het grote BBQ-feest start al om 11 uur op zondag 13 september. Jij kan daar deel van uitmaken als bezoeker, deelnemer, sponsor, medewerker of zelfs als jurylid! 80 ploegen strijden voor de titel van wereldkampioen BBQ.

Locatie

Stadscentrum Torhout op en rond de Markt.

Programma
 • 11 uur
  Start BBQ-feest op de Markt van Torhout.
 • 18 uur
  Prijsuitreiking vindt plaats op het podium op de Markt.

Registratie WK 13 september

Hoe deelnemen aan het WK?
Er is plaats voor 80 teams. Snel zijn, is dus de boodschap!

Er zijn twee verplichtingen voor wie wil deelnemen:

 1. Elke ploeg moet zich registreren.
  Dat kan je doen door gewoon het contactformulier, dat je hier vindt, in te vullen. Je krijgt een bevestiging van de registratie.
 2. Elk buitenlands team moet lid zijn van de World BBQ Association.
  Wie dat nog niet is, kan zich hier lid maken. Voor Belgische teams volstaat het lid te zijn van de Belgian BBQ Association. Wie dat nog niet is, kan zich hier lid maken.

Ook WBQA-juryleden zijn welkom. De Belgische organisatie heeft samen met het hotel een speciaal arrangement samengesteld voor WBQA juryleden. Juryleden kunnen zich aanmelden voor overnachting op: https://www.bbq2020.be/nl/wk2020/logement

 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search