Beste BBQ liefhebber,

Een gratis toegankelijk BBQ-spektakel voor jong en oud en een must voor alle BBQ-liefhebbers in Nederland, België en ver daarbuiten. Op 3 en 4 september 2016 wordt voor de 4e keer het Nederlands BBQ –Spektakel gehouden bij Hotel/Restaurant La Sonnerie. Met een groeiend aantal bezoekers, vorig jaar zelfs meer dan 1500 bezoekers zijn er leuke stands en presentaties. Het geheel is op een unieke locatie: bij een oud klooster, wordt het zonnige barbecuespektakel in stijl met leuke, zomerse muziek en heel veel gezelligheid gehouden. Tijdens deze dagen is er ook volop gelegenheid bij de (inter)nationale BBQ-teams de diverse culinaire gerechten te proeven en recepten te verzamelen. Uiteraard zullen de gewone hamburger en spareribs ook niet ontbreken.

Tijdens dit weekend zullen de aanwezige teams tevens deelnemen aan de WBQA Open Nederlandse BBQ-Kampioenschappen en op zaterdagavond wordt er tevens afgesloten met een gratis toegankelijke Afterparty.
Op zondag gaan we gewoon weer verder en kan iedereen genieten van de vele BBQ gerelateerde activiteiten, stands en workshops. Er is volop gelegenheid om bij de diverse deskundigen uitleg en super- lekkere, culinaire hoogstandjes te zien en te proeven. Bij vertrek zal er voor iedere bezoeker een mooi gevulde Goodie-bag (op=op) klaarliggen.

Houdt u van BBQ-en, muziek en gezelligheid is dit spektakel zeker iets voor U en bent u van harte welkom op dit gratis toegankelijke BBQ-spektakel

Vind u het een leuk idee om op zaterdag 3 september als VIP, diverse Barbecue gerechten aan tafel gereserveerd te krijgen? Bent u graag van de partij én wilt u ons steunen?? 

  • Voor € 99,95 per persoon op zaterdag 3 september 2016  tussen 17.00 en 21.00 uur.
  • VIP BBQ Diner
  • Tafels van 2 tot maximaal 10 personen
  • 7 gangen waarvan 5 BBQ gerechten
  • (Groeps)rondleiding
  • Toelichting op geserveerde gerechten
  • bier, fris en huiswijn
  • Gratis toegang tot Afterparty

Heeft u interesse of vragen?? Bel of mail (info@wbqa.nl) ons en/of download onze info en aanvraagformulier

WBQA Reclame en Sponsorcommissie

Eric van den Boom (GSM 06-29 30 89 79)

Edwin van Kemenade (GSM 06-53 80 76 09)

0

Start typing and press Enter to search