WBQA gaat digitaal!

Jullie zullen wel hebben begrepen dat alle evenementen vanwege corona zijn afgelast. Begrijpelijk. Gezondheid gaat immers voor alles.
De World Barbecue Association Nederland gaat er vanuit dat dit voor alle activiteiten dit jaar geldt. Maar als de omstandigheden het toelaten – hierin volgen we de richtlijnen van het RIVM – en er tóch wat mogelijk is, zullen we dat bekijken. We houden jullie hiervan op de hoogte!

Help ons met de nieuwsbrief

Gebeurt er dan helemaal niets dit jaar? Natuurlijk wel! Alleen dan in aangepaste vorm, maar daarom niet minder leuk!
We willen in samenwerking met onze leden en sponsoren boeiende, leuke en bijzondere filmpjes maken en jullie op deze manier informeren over interessante weetjes, de verschillende manieren van BBQ-en, testen van de verschillende merken en attributen. Kortom, video’s over alles wat iedereen zou moeten weten om heerlijk te kunnen BBQ-en!

Denk mee en doe mee!

We zullen de frequentie van onze nieuwsbrief verhogen, de uitstraling upgraden en meer aanwezig zijn via de social media door middel van Facebook-berichten en blogs. Dat kunnen we niet alleen. We hebben jullie hulp daarbij nodig! Denk mee, doe mee en doe ook andere BBQ-liefhebbers een groot plezier!

Bel of mail ons

Hebben jullie (WBQA onze leden en juryLeden) een leuk onderwerp? Heb je een vraag aan een fabrikant? Heb jij iets leuks ontdekt of een geweldige BBQ-ervaring opgedaan? Wil je dat met ons delen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag! Een telefoontje of een mailtje is al voldoende.

Pas een beetje op jezelf en jouw omgeving. WBQA Nederland wenst jullie een fijne BBQ zomer!

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search