WBQA doet mee aan Rabobank Clubactie en tot 30 april kunt u nog stemmen!!

En uw steun kunnen wij goed gebruiken.
De WBQA maakt zich sterk voor het bevorderen van Barbecueën in de meest ruime zin van het woord. Als informatieverstrekking en vrijetijdsontspanning wat mensen met elkaar verbindt en waar vrede en vriendschap centraal staat (Fire, Food, Friendship en Fun). Ook worden er lokale BBQ-wedstrijden georganiseerd en is er een heus Open Nederlands WBQA Culinair BBQ-kampioenschap op 18 & 19 augustus as.

Bent u lid van de Rabobank Het Groene Woud Zuid dan bent u in de mogelijkheid om van 5 tot en met 30 april te stemmen op onze club. U hoeft er verder niets voor te doen en kost niets. Wij zijn blij met de stemmen die we krijgen en uw steun kunnen wij goed gebruiken.

Denk aan ons en stem!

Alvast heel erg bedankt allemaal!!!

https://www.clubkascampagne.nl/hetgroenewoudzuid

De basisgedachte van de campagne is dat Rabobank leden inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven. Rabobank Het Groene Woud Zuid stelt een bedrag van € 100.000 beschikbaar voor de Clubkas Campagne 2018.

Leden van Rabobank Het Groene Woud Zuid bepalen! Zij stemmen tussen 5 en 30 april op de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er uitgebracht worden, des te meer geld een vereniging of stichting ontvangt. Met de Clubkas Campagne geeft Rabobank Het Groene Woud Zuid invulling aan de ondersteuning van het verenigingsleven en de stichtingen in het werkgebied, de ruggengraat van onze maatschappij en een zeer belangrijke factor in ons werkgebied.

Een stemcode ontvangen? Klik op de link hieronder om uw stemmen uit te brengen!
https://www.clubkascampagne.nl/hetgroenewoudzuid

 

 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search