Neem deel aan het WBQA VIP Culinair BBQ-Diner!!

Zaterdag 27 augustus organiseert WBQA Nederland het jaarlijkse VIP Culinair BBQ-Diner. De locatie van het Culinair BBQ-Diner is Kloosterhotel Restaurant La Sonnerie in Son en Breugel, een sfeervolle locatie die garant staat voor een heerlijke avond uit. U kunt de hele avond genieten van mooie gerechten, dit jaar bereid door BBQ-Team: LXRY BBQ Bandits. (het team gaat op 3 en 4 september meestrijden tijdens de WBQA WK-wedstrijd te Torhout). Alle gerechten worden deze avond uiteraard op de BBQ bereid. Voor deze avond is er een leuk entertainmentprogramma samengesteld en zal het u aan niets ontbreken.

Het team bestaat uit 4 echte specialisten:
Paul Geven (Chefslager) met 33 jaar slagerservaring.
Hans vd Loo (Chefkok) met meer dan 27 jaar ervaring als Chef.
Damilyano Eijkelmans (Gespecialiseerd Patissier) eigenaar van Patisserie D.E. in Sint-Oedenrode met de nodige ervaring.
Ludo Bolder (Echte BBQ’er) met een echte passie voor koken en Jamaicaanse BBQ als specialiteit.

WILT U ZICH INSCHRIJVEN VOOR HET VIP CULINAIR BBQ-DINER?
Schrijf u in (bij voorkeur) vóór 20 augustus via deze link.
De kosten voor het all-in VIP Culinair BBQ-Diner bedraagt 75,- euro p.p. inclusief drankjes (bier, huiswijn en frisdrank) met natuurlijk live-muziek. De ontvangst is om 18.00 en vindt plaats bij Kloosterhotel Restaurant La Sonnerie, Nieuwstraat 45, 5691 AB Son.
Wilt u meer informatie? Mail ons op info@wbqa.nl

 

PS: Op 27 en 28 augustus vindt overdag vanaf 13.00 uur het jaarlijkse WBQA Nationaal BBQ-Spektakel plaats. Ons doel, het bevorderen van culinair BBQ’en in de meest ruime zin van het woord staat deze twee dagen centraal. Het Open WBQA Nederlands Kampioenschap Culinair BBQ’en maakt onderdeel uit van het nationaal BBQ-Spektakel en vindt plaats op 28 augustus. Kijk voor meer info op www.bbqspektakel.nl
Het gratis toegankelijk BBQ-Spektakel is voor jong en oud en een must voor alle BBQ-liefhebbers in Nederland, België en ver daarbuiten. Alvast bedankt en zien uw aanmelding graag tegemoet!!

 

Ons Boerenerf
Ofyr
Innamood
Happy BBQ Tray
BBQ Flavour
Verstegen
Sebar
Pellerica
 

 

0

Start typing and press Enter to search