Neem deel aan het WBQA VIP Culinair BBQ-Diner!!

Zaterdag 28 augustus organiseert WBQA Nederland het jaarlijkse VIP Culinair BBQ-Diner. Wij nodigen u van harte uit hieraan deel te nemen met uw gezelschap van 1 tot maximaal 10 personen. De locatie van het Culinair BBQ-Diner is Kloosterhotel Restaurant La Sonnerie in Son en Breugel, een sfeervolle locatie die garant staat voor een heerlijke avond uit.

Tijdens het diner wordt u culinair verwend met een 5-gangen diner dat bestaat uit gerechten die uitsluitend op de BBQ zijn bereid door het geweldige BBQ-team: LXRY BBQ Bandits. Het team is natuurlijk ook aanwezig bij het WK BBQ’en in Torhout, België om Nederland te vertegenwoordigen!

Het team bestaat uit 4 echte specialisten:
Paul Geven (Chefslager) met 32 jaar slagerservaring.
Hans vd Loo (Chefkok) met meer dan 27 jaar ervaring als Chef.
Damilyano Eijkelmans (Gespecialiseerd Patissier) eigenaar van Patisserie D.E. in Sint-Oedenrode met de nodige ervaring.
Ludo Bolder (Echte BBQ’er) met een echte passie voor koken en Jamaicaanse BBQ als specialiteit.

WILT U ZICH INSCHRIJVEN VOOR HET VIP CULINAIR BBQ-DINER?
Schrijf u in (bij voorkeur) vóór 20 augustus via deze link.
De kosten voor het all-in VIP Culinair BBQ-Diner van 5-gangen bedraagt 75,- euro p.p. inclusief drankjes (bier, huiswijn en frisdrank) met natuurlijk live-muziek. De ontvangst is om 18.00 en vindt plaats bij Kloosterhotel Restaurant La Sonnerie, Nieuwstraat 45, 5691 AB Son.
Wilt u meer informatie? Mail ons op info@wbqa.nl

 

PS: Op 28 en 29 augustus vindt overdag vanaf 13.00 uur het jaarlijkse WBQA Nationaal BBQ-Spektakel plaats. Ons doel, het bevorderen van culinair BBQ’en in de meest ruime zin van het woord staat deze twee dagen centraal. Het Open WBQA Nederlands Kampioenschap Culinair BBQ’en maakt onderdeel uit van het nationaal BBQ-Spektakel en vindt plaats op 29 augustus. Kijk voor meer info op www.bbqspektakel.nl
Het gratis toegankelijk BBQ-Spektakel is voor jong en oud en een must voor alle BBQ-liefhebbers in Nederland, België en ver daarbuiten. Alvast bedankt en zien uw aanmelding graag tegemoet!!


WINACTIE: Grill Guru,
Original Kamado Compact
Tijdens het Vip-Dinert kunnen mensen kansen maken op een Kamado Compact van Grill Guru. Uit de verkochte lotjes wordt een winnaar getrokken!

 

 

0

Start typing and press Enter to search