Neem deel aan het WBQA VIP Culinair Barbecuediner!!

Zaterdag 28 augustus organiseert WBQA Nederland het jaarlijkse VIP Culinair Barbecuediner. Wij nodigen u van harte uit hieraan deel te nemen met uw gezelschap van 1 tot maximaal 10 personen. De locatie van het Culinair Barbecuediner is Kloosterhotel Restaurant La Sonnerie in Son en Breugel, een sfeervolle locatie die garant staat voor een heerlijke avond uit.

Tijdens het diner wordt u culinair verwend met 5-gangen met gerechten die alleen op de barbecue zijn bereid door het geweldige BBQ-Team: LXRY BBQ Bandits. Het team is natuurlijk ook aanwezig bij het WK BBQ’en in Torhout, België om Nederland te vertegenwoordigen!

Het team bestaat uit 4 echte specialisten:
Paul Geven (Chefslager) met 32 jaar slagerservaring.
Hans vd Loo (Chefkok) met meer dan 27 jaar ervaring als Chef.
Damilyano Eijkelmans (Gespecialiseerd Patissier) eigenaar van Patisserie D.E. in Sint-Oedenrode met de nodige ervaring.
Ludo Bolder (Echte BBQ’er) met een echte passie voor koken en Jamaicaanse BBQ als specialiteit.

WILT U ZICH INSCHRIJVEN VOOR HET VIP CULINAIR BARBECUE DINER?
Schrijf u in (het liefst) vóór 20 augustus via deze link.
De kosten voor het all-in VIP Culinair Barbecuediner van 5-gangen bedraagt 75,- euro p.p. inclusief drankjes (bier, huiswijn en frisdrank) met natuurlijk live-muziek. VIP BBQ Diner ontvangt is om 18.00 en vindt plaats bij Kloosterhotel Restaurant La Sonnerie, Nieuwstraat 45, 5691 AB Son.
Wilt u meer informatie? Mail ons op info@wbqa.nl


PS:
Op 28 en 29 augustus vindt overdag vanaf 13.00 uur het jaarlijkse WBQA Nationaal BBQ-Spektakel plaats. Ons doel, het bevorderen van culinair barbecueën in de meest ruime zin van het woord staat deze twee dagen centraal. Het Open WBQA Nederlands Kampioenschap Culinair Barbecueën maakt onderdeel uit van het nationaal BBQ-Spektakel en vindt plaats op 29 augustus. Kijk voor meer info op www.bbqspektakel.nl
Het gratis toegankelijk nationaal BBQ-Spektakel is voor jong en oud en een must voor alle BBQ-liefhebbers in Nederland, België en ver daarbuiten.

Alvast bedankt en zien uw aanmelding graag tegemoet!!


 

 

 

0

Start typing and press Enter to search