Neem deel aan het WBQA VIP Culinair Barbecuediner!!

U kunt niet meer reserveren!! Vip diner is Uitverkocht. Reserveer op tijd voor volgend jaar!! 

Zaterdag 4 september organiseert WBQA Nederland het jaarlijkse VIP Culinair Barbecuediner. Wij nodigen u van harte uit hieraan deel te nemen met uw gezelschap van 1 tot maximaal 10 personen. De locatie van het Culinair Barbecuediner is Kloosterhotel Restaurant La Sonnerie in Son en Breugel, een sfeervolle locatie die garant staat voor een heerlijke avond uit.

Tijdens het diner wordt u culinair verwend met 5-gangen met gerechten die alleen op de barbecue zijn bereid door Henrik Hansen, gerenommeerde Deense sterren kok en WBQA jurylid. Als groot culinair Barbecue liefhebber reist Henrik de hele wereld rond om te jureren en demonstraties te geven. Als eigenaar van 3 restaurants heeft hij o.a. gewerkt als Grillkok bij Handlebar & Grill. Fl, Chef bij Restaurant Christianshøj en Chef de Cuisine bij Verftet Ny Hellesund avd Bølgen & Moi en was eigenaar van house of bbq. Hij werkt al 33 jaar als adviseur bij diverse gerenommeerde Deense restaurants en 5 sterren Hotel D’Angleterre Copenhagen.

WILT U ZICH INSCHRIJVEN VOOR HET VIP CULINAIR BARBECUE DINER?
Schrijf u in (het liefst) vóór 5 augustus  via deze link.
De kosten voor het all-in VIP Culinair Barbecuediner van 5-gangen bedraagt 75,– euro p.p. inclusief drankjes (bier, huiswijn en frisdrank) en live muziek. Wilt u meer informatie? Mail ons op info@wbqa.nl

De muzikale begeleiding komt dit jaar van Martin Stone. Een Nederlandse zanger met o.a. Jazz, Blues, Pop, Country, Rock&Roll, Top 2000, 60’s, 70’s 80’s en 90’s in zijn repertoire.

PS: Op 4 en 5 september vindt overdag vanaf 13.00 uur het jaarlijkse WBQA Nationaal BBQ-Spektakel plaats. Ons doel, het bevorderen van culinair barbecueën in de meest ruime zin van het woord staat deze twee dagen centraal. Het WBQA Open Nederlands Kampioenschap Culinair Barbecueën maakt onderdeel uit van het nationaal BBQ-Spektakel en vindt plaats op 5 september. Kijk voor meer info op http://www.bbqspektakel.nl/
Het gratis toegankelijk nationaal BBQ-spektakel is voor jong en oud en een must voor alle BBQ-liefhebbers in Nederland, België en ver daarbuiten.

Alvast bedankt en zien uw aanmelding graag tegemoet!!


Houdt u van BBQ-en, muziek en gezelligheid is dit spektakel zeker iets voor U en bent u van harte welkom op dit gratis toegankelijke BBQ-spektakel

Vind u het een leuk idee om op zaterdag 4 september 2021 als VIP, diverse Barbecue gerechten aan tafel gereserveerd te krijgen? Bent u graag van de partij én wilt u ons steunen??


Voor € 75,00 per persoon op zaterdag 4 september 2021

VIP BBQ Diner ontvangst om 18.00 uur
Tafels van 1 tot maximaal 10 personen
5 BBQ gerechten
Incl. bier, fris en huiswijn

Heeft u interesse ?? Bestel hier uw plaatsen. 

voor vragen mail (info@wbqa.nl) ons

 

0

Start typing and press Enter to search