Verstegen Spices & Sauces B.V.

Verstegen Spices & Sauces B.V.
Verstegen Spices & Sauces B.V. is een Rotterdams familiebedrijf sinds 1886 met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor hun zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen. de beste ingrediënten halen ze bij de echte oorsprong, waarbij ze een unieke en duurzame samenwerking hebben met lokale boeren! Doordat Verstegen de gehele keten in eigen hand houdt, kunnen ze de keten van boer tot consument eerlijk, transparant en duurzaam houden.

Met de vierde generatie aan het roer heeft het familiebedrijf Verstegen Spices & Sauces dus al een rijke geschiedenis. Zelfs na de bombardementen in Rotterdam hebben ze staande kunnen houden. Verstegen is inmiddels al meer dan 100 jaar actief in de kruiden- en specerijenbranche!

Met meer dan 130 jaar ervaring is er door de jaren heen veel veranderd, maar tot op de dag van vandaag staan ze bekend om onze hoge kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Ze zijn actief in meer dan 30 landen over de wereld, van de supermarkt tot de industrie. Met een grote variatie van de puurste kruiden en specerijen tot de lekkerste mixen, sauzen en marinades!

Home – Verstegen Spices & Sauces B.V.

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search