The Bastard, Dutch design!

In 2014 hebben de broers Jeroen & Martijn Wesselink, The Bastard ontwikkeld zoals zij vanaf het begin af aan voor ogen hadden. De perfecte kamado met een aantal principes wat in hun idee het verschil maakt. Er is gezocht naar de juiste balans tussen vorm en functie. Topklasse, professionele kwaliteit, eerlijk Dutch design, stoer, gewoon een ontzettend mooi product. The Bastard is daar met zijn no-nonsense karakter een mooi voor- beeld van. Een eerlijk design, gemaakt van de beste materialen en zo makkelijk in gebruik. Uitgevoerd in zwart want “is there any other color”!
The Bastard is niet zoals alle anderen…..
‘Serious outdoor cooking’ niet alleen voor professionals.

Heerlijk koken, het hele jaar door
The Bastard kent vele vrienden. Van chef-koks en foodprofessionals tot kookliefhebbers en mensen die van niet teveel gedoe in de keuken houden. Slowcook in de winter de beef in bier, rook een kip voor in de zomerse salade, bak een pizza of gooi samen met je vrienden wat goede burgers op de grill. Zo makkelijk kan het zijn. Simpel, maar altijd met die ongeëvenaarde smaak.
Ontdek de eerlijke manier van grillen, koken, barbecueën, pizza bakken, stoven of roken.
Met The Bastard maak je in een handomdraai overheerlijke en malse vlees-, vis- of groentegerechten met een verfijnde smaak zoals je alleen bij The Bastard proeft.

Het beste van het beste met 20 jaar garantie
Alleen het hoogwaardigste industrieel keramiek is goed genoeg. 100% bestand tegen zeer hoge temperaturen. Oersterk met 20 jaar garantie. Ook de andere onderdelen zijn gemaakt van de beste materialen. RVS of gehard staal afgewerkt met een powder coating voor maximale duurzaamheid in weer en wind.

Tijdens het BBQ-spektakel zal er een Bastard Medium worden verloot.
Als u interesse heeft kunt u tijdens het BBQ-spektakel lotjes kopen en bent u misschien wel de gelukkig winnaar van The Bastard Medium.

Voor vragen, opmerkingen, tips of ideeën kijk op de site www.bastard.nl
of neem contact met ons op. Langskomen kan ook in ons experience center.

The Bastard
Oudeweg 101
2031CC Haarlem

E-mail: info@bastard.nl

www.bastard.nl
The Bastard (voorheen Black Bastard) zijn merken van 200 Fahrenheit B.V.

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search