Een succesvol BBQ-Spektakel 2021!

Wij van de WBQA hebben genoten van het BBQ-Spektakel 2021!
In het weekend van 28 & 29 augustus heeft ons grote BBQ-Spektakel plaats gevonden. Nadat de editie van 2020 wegens corona helaas niet door kon gaan, hadden wij van de WBQA in samenspraak met de gemeente Son en Breugel dit jaar de nodige voorzorgsmaatregelen genomen, zodat het BBQ-Spektakel met het bijbehorende Nederlands kampioenschap veilig kon plaatsvinden.

Bij de ingang hadden we een Corona-controle en ook een registratie van alle bezoekers, die na controle werden voorzien van een polsbandje. Ondanks de controles en de weersomstandigheden lieten de bezoekers het niet afweten. Dat laat zien wat onze bezoekers allemaal over hebben voor Fire, Food, Friendship and Fun!

Het gehele weekend konden alle bezoekers genieten van workshop en demo’s van RielseReuzen, Sebar, Barbecueplein, InamoodBBQ-Flavour, Happy BBQ Tray en EigenZwijnze Worst. Naast deze activiteiten konden de bezoekers genieten van culinaire gerechten van alle deelnemers aan Open Nederlands Culinair BBQ-Kampioenschap onder het genot van livemuziek.

Het Open Nederlands Culinair BBQ-Kampioenschap bestonden uit een vegetarisch gerecht, maar ook een gerecht met makreel, tamme-eendenborst, buikspek, flank steak en als sluitstuk een dessert dat natuurlijk ook op de BBQ bereid moest worden.

We willen nogmaals alle Bezoekers, BBQ-teams en natuurlijk onze Juryleden bedanken!!

Nederlands Kampioen BBQ’en 2021:
1.  Los Pollos Hermanos
2.  Dutch BBQ Team
3.  Five Q NL

Publieksprijs:
1.  BierBQ

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search