Steun WBQA-ambassadeur Beiroet

Op 4 augustus 2020 vonden er twee explosies plaats in de haven van Beiroet, de hoofdstad van Libanon. De kracht van de tweede explosie resulteerde in een ramp die minstens 200 doden en ruim 6.000 gewonden eiste en grootschalige schade door de hele stad aanrichtten.

Wij als WBQA Nederland, zijn in contact geweest met Mario Aoun, voorzitter van de Libanese BBQ Association en WBQA-ambassadeur voor het Midden-Oosten. Hij heeft een campagne opgezet genaamd  ‘Firing our Grills for the Last Time’ hierbij heeft hij voor de deur van Mario’s BBQ bros. -restaurant (die volledig verwoest is door de explosie) een live cooking station opgezet, waarbij ze gedurende 3 dagen gratis eten en drinken uitdeelden aan iedereen.

Echter bleek dat het aantal mensen in nood veel groter was dan ze hadden verwacht, vooral voor mensen met een handicap. Doordat ze merkte dat de vraag hierna zo hoog was hebben ze besloten om hun voedselstations met gratis vers bereid eten en drinken in de stad te vermenigvuldigen. Alleen hiervoor hebben ze steun nodig!

Wij als WBQA Nederland hebben vanuit het bestuur besloten om de campagne van Mario Aoun te steunen met een donatie van €600. Als er leden zijn die andere initiatieven en of ideeën hebben horen we dat uiteraard graag!

 

Met onderstaande link kunt u uw vrijwillige donatie plaatsen.

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search