Wat is WBQA
WBQA staat voor World Barbecue Association; een internationale barbecue organisatie. Wereldwijd actief in 35 landen (5 continenten) waarbij culinair barbecuegenot, informatieverstrekking en vriendschap centraal staat. WBQA-NL, de Nederlandse divisie, is benadert om ook voor Nederland een organisatie op te richten hetgeen op 30 april 2014 is gebeurt.

Wat maakt WBQA anders dan anderen?
In tegenstelling tot anderen concentreert WBQA zich niet alleen op langzaam en op lage temperatuur garen van gerechten (low&slow) . Er is binnen de WBQA ook aandacht voor grilltechnieken, presentatie (bordopmaak) en het verbeteren van alle barbecuetechnieken om zo het eindgerecht op een hoger niveau te tillen. Daarnaast is WBQA continu actief om barbecueën te promoten en mensen te informeren.

Wat zijn de doelstellingen?
• Het bevorderen van culinair barbecueën in de meest ruime zin van het woord.
• Het bevorderen van barbecueën als vrijetijdsontspanning die op alle continenten een levensstijl creëert die de vrede bevordert en mensen met elkaar verbindt.
• Het bevorderen van de onderlinge contacten en de behartiging van gemeenschappelijke belangen van haar leden.

Hoe gaat WBQA dat doen?
• Ondersteuning en bevordering van barbecueën op een zodanige wijze dat het op een veilige, gezonde en sociale wijze gebeurt.
• Zich ervoor inspannen dat de sport van het barbecueën het grote publiek bereikt.
• Het publiek op de hoogte te brengen van barbecue evenementen, (nieuwe) producten en trends alsook algemene informatie en wedstrijdresultaten.

Sponsoring:
Met uw Sponsoring steunt u onze doelen en bent u in de gelegenheid uw boodschap bij uw doelgroepen onder de aandacht te brengen.
Heeft u interesse?

Mail (marketing@wbqa.nl) of bel (+31 6 53 80 76 09) ons a.u.b.

Download hier in pdf

0

Start typing and press Enter to search