SiCQ goed BBQ-boek

Een heerlijk en gezond BBQ-boek met een verhaal
Onno Pel, een van onze leden leidt aan een zeer ernstige longziekte genaamd Pulmonale Hypertensie met een levensverwachting van 3-5 jaar.

Voor iedereen die met long-, hart- en vaat-, nier, lever aandoeningen te kampen heeft, is zout en suiker een grote vijand. En zo maar van de een op de andere dag zout en suiker uit je voeding halen is niet makkelijk, zeker omdat je vaak niet eens door hebt dat het erin zit.

Voor het goede doel hebben Onno Pel, Perry en Chermaine een BBQ kookboek gemaakt. Aan dit boek hebben ook meegewerkt BBQ Bijbel auteur en TV kok Julius Jaspers, Jonnie Boer’s Librije 3 Michelin sterren en Wilco Berends van sterrenrestaurant De Nederlanden. De volledige opbrengst van dit boek gaat naar onderzoek. Zoals voeding bij ziekte, herstel en kwaliteit van leven en doelen die zich inzetten tegen deze ziektes om ze uit de wereld te helpen.

Het boek bestaat uit 100 gave recepten bestaande uit een heel breed smaken pallet, met smaken uit Japan, Zuid Amerika, Afrika, Korea, Japan, China, Noord Amerika en Europa.
Met dit boek maken we iedereen bewust van overmatig zout en suiker en laten we zien hoe je dit kun verlagen en vaak zelfs weg kunt laten. Geniet van de pure smaken en bereidt alles zelf en vers. De eerste druk is een uniek exemplaar, luxe en vol QR codes met filmpjes die tips en tricks bevatten.

Wilt u ze steunen om meer onderzoek te kunnen realiseren?
Of wilt u meer hier over weten?

Zie https//www.smokeybasterds.nl/sicq-goed-bbq-kookboek.html

 

 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search