Serious Hot Fools

Serious Hot Fools
Het BBQ Team Serious Hot Fools is een ervaren team die bestaat uit 8 mensen die het beste halen uit hun passie voor BBQ’en en specialisten zijn in culinaire en American style BBQ. Ze zijn trots op het feit dat ze als team mogen deelnemen aan het WBQA WK in Torhout, België samen met nog zo’n 90 andere teams uit de gehele wereld.

Naast het aankomende WK hebben de Serious Hot Fools al meerdere succesen geboekt tijdens de wedstrijden van SBWN. Zo hebben ze de afgelopen 3 jaar, elk jaar de 2e plaats bemachtigd. Ze gaan daarom in 2021 extra hun best doen om ook een keer op de 1e plaats te eindigen.

 

Het team bestaat uit:
Patrick den Hertog, hij is de organisator van het team. Daarlangs een echte BBQ Cateraar met als specialiteit gevolgte. Naast zijn passies voor het BBQ’en is hij werkzaam in de gehandicaptenzorg.

Elvira Reitsma, de enige vrouw in het midden. Maar wel de vrolijke noot binnen in het team en altijd een harde werkster. Ook een echte BBQ Cateraar met als specialiteit desserts. Naast haar passies voor het BBQ’en is ze werkzaam in het onderwijs.

Bart streefland, heeft ervaring als deelnmer aan Culinair BBQ’en wedstrijden. Binnen het team staat hij bekend als de “Alleskunner”, die altijd goed in het team past. In het dagelijks leven is hij werkzaam in het speciaal onderwijs.

Jan Kees Pijnenborg, een echte enthousiaste BBQ’er met de nodige keukenervaring. Hij is altijd geïnspireerd om net wat verder te kijken dan de rest. Verder is hij werkzaam als adiviseur van vitaliteit en reintegratie.

Dennis Gaasbeek, een echte BBQ Cateraar en een specialist is bereidingen met de Dutch Oven. Hij heeft het motto “Altijd het proberen waard” en gaat dus geen uitdagingen uit de weg. In het dagelijks leven werkzaam bij Facilitair belastingsdienst.

Eelco Zomer, heeft ervaring als deelnmer aan Culinair BBQ’en wedstrijden en is ervaringsdeskundige binnen de Japanse BBQ. Naast de Japanse keuken is hij altijd op zoek naar de mooiste stukken vlees voor op de BBQ. In het dagelijks leven werkzaam als IT Politie.

Erwin Bleeker, een echte BBQ Cateraar die altijd een stapje hoger probeert te halen. Zijn specialiteit zijn het Culinaire BBQ’en en de borden opmaak. Werkzaam als rayonmanager medische hulpmiddelen.

Kees de Klerk Wolters, heeft ervaring als deelnmer aan Culinair BBQ wedstrijden met het Team Beefexclusief. In het dagelijks leven heeft hij zijn eigen schoonmaakbedrijf en is hij eigenaar van Fumo BBQ. Naast zijn werkzaamheden is hij ook fulltime levensgenieter.

 

* Bekijk ook hun website: https://www.serioushotfools.nl/
* Bekijk ook hun Instagram: Serious Hot Fools (@serioushotfools)

 

 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search