Sebar

Sebar
Zij zijn jouw partner voor de aankoop of de huur van een professionele barbecue. Van kleine barbecue smokers tot grote barbecue trailers en sfeervolle vuurschalen, Zij hebben voor iedereen een gepaste barbecue!
Ze maken al hun barbecues zelf in hun eigen atelier te Mol. De firma is gespecialiseerd in de vervaardiging van standaard barbecue smokers, trailers en grill ring vuurschalen in diverse afmetingen. Een barbecue op maat van jouw persoonlijke wensen i.p.v. een doorsnee model? Wij zijn expert in barbecues op maat!

Organiseer jij regelmatig een tuinfeest, heb je binnenkort een trouwfeest gepland of geniet je gewoon graag, samen met je familie, in je tuin of op je balkon? Een barbecue is geschikt voor alle gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een barbecue smoker met een bak- en vuurgedeelte, naar een barbecue trailer op maat of naar een barbecue square & grill, bij Sebar Barbecues hebben zij voor ieder wat wils.

Heb je een chic feest te organiseren en zoek je naar een rechthoekige grote grill vuurschaal die elegant staat op jouw terras en jou en je gasten tegelijkertijd een heerlijke barbecue bezorgt? Of kijk je uit naar een grote barbecue smoker die je kan verwarmen met houtskool? Sebar Barbecues, verhuren alle soorten barbecues in verschillende lengtes en met verschillende opties.

Uw Sebar-BBQ Kopen – Huren | SEBAR.BE

 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search