Beste BBQ liefhebber,

Wij zijn vereerd met uw belangstelling om reclameuitingen bij de WBQA te willen onderbrengen. WBQA staat voor World Barbecue Association; een internationale barbecue organisatie. Wereldwijd actief in 35 landen (5 continenten) waarbij culinair barbecuegenot, informatieverstrekking en vriendschap centraal staat. Voor meer informatie over onze vereniging, onze doelen en activiteiten kunt u verder lezen op deze website.

Ook dit jaar gaan we op 17 & 18 augustus 2019 voor de 6e keer het Nationaal BBQ-spektakel in Son organiseren. Met een groeiend aantal bezoekers, vorig jaar zelfs meer dan 1500!, en leuke stands en presentaties. Op een unieke locatie: bij een oud klooster, wordt het zonnige barbecuespektakel in stijl met leuke, zomerse muziek en heel veel gezelligheid gehouden. Tijdens deze dagen is er ook volop gelegenheid bij de (inter)nationale BBQ-teams de diverse culinaire gerechten te proeven en recepten te verzamelen. Uiteraard zullen de gewone hamburger en spareribs ook niet ontbreken.

Op zondag zullen de aanwezige teams tevens deelnemen aan het WBQA Open Nederlands Kampioenschap Culinair Barbecueën. Op het einde van dag zullen alle (prijs)winnaars bekend worden gemaakt en zal er worden afgesloten met een prijsuitreiking. Op zaterdag zal op eind van de dag aansluitend nog een gratis toegankelijke ‘after party’ zijn. Op zondag gaan we gewoon weer verder en kan iedereen genieten van de vele BBQ gerelateerde activiteiten, stands en workshops. Er is volop gelegenheid om bij de diverse deskundigen uitleg en lekkere, culinaire hoogstandjes te zien en te proeven.

Heeft u ook interesse om tijdens het BBQ-spektakel op het evenement te staan en/of reclame te maken??  

Enkele mogelijke zijn:

Palletplaatsen: op het evenemententerrein is er ruimte voor presentaties ter grootte van
1 palletplaats (800 x 1200 mm): kosten € 55,00 per dag.
2 palletplaatsen (800 x 2400 of 1200 x 1600): kosten € 90,00 per dag.

Marktkraam: op het evenemententerrein zullen er marktkramen beschikbaar zijn.
Kosten € 135,00 per dag.

Sponsorpagina: Logo vermelding op Sponsorpagina van de WBQA Open Nederlandse BBQ-Kampioenschappen: Kosten € 50,00

Culinair Sponsor Pakket
20 st. gratis consumptiebonnen geldig tijdens BBQ-spektakel
Uw bedrijfslogo op evenementsponsorbord
Kosten € 95,00 

Heeft u interesse of vragen?? Bel (06-53 80 76 09) of mail (info@wbqa.nl) ons.

WBQA Reclame en Sponsorcommissie

 

 

                                       

0

Start typing and press Enter to search