Beste BBQ liefhebber,

Wij zijn vereerd met uw belangstelling om reclameuitingen bij de WBQA te willen onderbrengen. WBQA staat voor World Barbecue Association; een internationale BBQ-organisatie. Wereldwijd actief in 35 landen (5 continenten) waarbij culinair BBQ-genot, informatieverstrekking en vriendschap centraal staat. Voor meer informatie over onze vereniging, onze doelen en activiteiten kunt u verder lezen op deze website.

Ook dit jaar gaan we op 28 & 29 augustus 2021 voor de 7e keer het Nationaal BBQ-Spektakel in Son organiseren. Met een groeiend aantal bezoekers, vorig jaar zelfs meer dan 1500!, en leuke stands en presentaties. Op een unieke locatie: bij een oud klooster, wordt het zonnige BBQ-Spektakel in stijl met leuke, zomerse muziek en heel veel gezelligheid gehouden. Tijdens deze dagen is er ook volop gelegenheid bij de (inter)nationale BBQ-teams de diverse culinaire gerechten te proeven en recepten te verzamelen. Uiteraard zullen de gewone hamburger en spareribs ook niet ontbreken.

Op zondag zullen de aanwezige teams tevens deelnemen aan het Open WBQA Nederlands Culinair BBQ-Kampioenschap. Op het einde van dag zullen alle (prijs)winnaars bekend worden gemaakt en zal er worden afgesloten met een prijsuitreiking. Op zaterdag zal op het eind van de dag aansluitend nog een gratis toegankelijke ‘after party’ zijn. Op zondag gaan we gewoon weer verder en kan iedereen genieten van de vele BBQ-gerelateerde activiteiten, stands en workshops. Er is volop gelegenheid om bij de diverse deskundigen uitleg en lekkere, culinaire hoogstandjes te zien en te proeven.

Heeft u ook interesse om tijdens het BBQ-spektakel op het evenement te staan en/of reclame te maken??  

Enkele mogelijkheden zijn:
Palletplaatsen: op het evenemententerrein is er ruimte voor presentaties ter grootte van
1 palletplaats (800 x 1200 mm): kosten € 55,00 per dag.
2 palletplaatsen (800 x 2400 of 1200 x 1600): kosten € 90,00 per dag.

Expo-ruimte 3×3 mtr: op het evenemententerrein hebben we expo-ruimtes van 3×3 mtr. beschikbaar.
Eventueel inclusief een partytent van 3×3 mtr. (zonder zijwanden).
Kosten € 135,00 per dag.

Reclame: Logo vermelding op Sponsorpagina van de Open WBQA Nederlands Culinair BBQ-Kampioenschappen incl. 1 uitgelicht artikel in nieuwsbrief & Facebook.
Kosten € 100,00


Sponsoring van de WBQA incl. deelname aan BBQ-spektakel kan natuurlijk ook:

Met uw Sponsoring steunt u onze doelen en bent u in de gelegenheid uw boodschap bij uw doelgroepen onder de aandacht te brengen.
Heeft u interesse of vragen? Sponsoring WBQA

Culinair Sponsor Pakket
Tegoedbonnen voor BBQ-gerechten en drankjes tijdens het BBQ-Spektakel!
Uw bedrijfslogo op evenementsponsorbord
Kosten € 95,00 heeft u interesse of vragen? WBQA Culinair Sponsor Pakket


WBQA Reclame en Sponsorcommissie
marketing@wbqa.nl  of  GSM 06-53 80 76 09

 
Ons Boerenerf
Ofyr
Innamood
Happy BBQ Tray
BBQ Flavour
Verstegen
Sebar
Pellerica
 

 

0

Start typing and press Enter to search