Beste BBQ liefhebber,

Zoals besproken zijn wij vereert met uw belangstelling om reclame uitingen bij de WBQA te willen onderbrengen. WBQA staat voor World Barbecue Association; een internationale barbecue organisatie. Wereldwijd actief in 35 landen (5 continenten) waarbij culinair barbecuegenot, informatieverstrekking en vriendschap centraal staat. Voor meer informatie over onze vereniging, onze doelen en activiteiten verwijzen wij graag naar onze site: www.wbqa.nl

Ook dit jaar gaan we op 17 & 18 augustus 2019  voor de 6e keer het Nederlands BBQ-spektakel in Son organiseren. Met een groeiend aantal bezoekers, vorig jaar zelfs meer dan 1500 bezoekers zijn er leuke stands en presentaties. Het geheel is op een unieke locatie: bij een oud klooster, wordt het zonnige barbecuespektakel in stijl met leuke, zomerse muziek en heel veel gezelligheid gehouden. Tijdens deze dagen is er ook volop gelegenheid bij de (inter)nationale BBQ-teams de diverse culinaire gerechten te proeven en recepten te verzamelen. Uiteraard zullen de gewone hamburger en spareribs ook niet ontbreken.

Op zondag zullen de aanwezige teams tevens deelnemen aan de WBQA Open Nederlandse BBQ-Kampioenschappen. Op het einde van dag zullen alle (prijs)winnaars bekend worden gemaakt en zal er worden afgesloten met een prijsuitreiking. Op zaterdag zal op eind van de dag aansluitend nog een gratis toegankelijke AfterParty zijn. Op zondag gaan we gewoon weer verder en kan iedereen genieten van de vele BBQ gerelateerde activiteiten, stands en workshops. Er is volop gelegenheid om bij de diverse deskundigen uitleg en super- lekkere, culinaire hoogstandjes te zien en te proeven. Bij vertrek zal er voor iedere bezoeker een mooi gevulde Goodie-bag (op=op) klaarliggen.

Heeft u ook interesse om met uw bedrijf reclame te maken??  

Enkele mogelijke zijn:

  • Palletplaatsen: op het evenemententerrein is er ruimte voor presentaties ter grootte van

1 palletplaats (800 x 1200 mm): kosten € 55,00 per dag.
2 palletplaatsen (800 x 2400 of 1200 x 1600): kosten € 90,00 per dag.

Marktkraam: op het evenemententerrein zullen er marktkramen beschikbaar zijn.

Kosten € 135,00 per dag.

  • Sponsorpagina: Logo vermelding op Sponsorpagina van de WBQA Open Nederlandse BBQ-Kampioenschappen: Kosten € 50,00

Heeft u interesse of vragen?? Bel of mail (info@wbqa.nl) ons.

WBQA Reclame en Sponsorcommissie

Eric van den Boom (GSM 06-29 30 89 79)

Edwin van Kemenade (GSM 06-53 80 76 09)

0

Start typing and press Enter to search