PelleRicca

PelleRicca
PelleRicca is een familiebedrijf, welke zich richt op de beste kwaliteit lederen producten. PelleRicca, Italiaans voor ” Rijkelijk leder”. Al hun lederen producten zijn vakkundig gemaakt met de beste soorten geselecteerd leder. Zij doen geen kwaliteit concessies aan hun leder. Door de eigen productie, zonder extra schakels, kunnen ze hun top kwaliteit lederen producten zeker betaalbaar aanbieden. Tevens leverancier van leerbehang, onder de naam leerbehang.nl. Hoge kwaliteit lederen wanden.

Met de Italiaanse inslag van kwaliteit, duurzaamheid en eenvoud zijn PelleRicca producten gemaakt voor langdurig plezierig gebruik. Leer kan heel wat hebben omdat het een natuurproduct is. Het kan tegen alle mogelijke weersomstandigheden, mits je het leer van een tas goed onderhoudt met wax. Leer wordt mooier naarmate je het langer draagt en krassen  herstellen zich vaak vanzelf. De dikte van de eerste laag leder is minimaal 1.6 mm. en uiteraard van ”full grain” leder wat de beste op de markt is. Al hun producten worden ook met de grootste zorg gemaakt. Het is geen massa productie en ze besteden veel tijd aan de afwerking. U zal er dan ook zeker jaren plezier van beleven.


* Voor onze leden hebben we een speciale WBQA-korting op de Lederen BBQ-schorten van Pellericca! Met de code WBQA10, ontvangt u 10% korting op uw producten! Ook kunt u meedoen aan de Pre-order Korting! Voor alle informatie zie: Pellericca // WBQA-nl


PelleRicca | Lederwaren van Hoge Kwaliteit!

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search