Open WBQA Nederlands Culinair BBQ-Kampioenschap

Tijdens het BBQ-Spektakel op 27 en 28 augustus vindt het Open WBQA Nederlands Culinair BBQ-Kampioenschap plaats! De teams laten hier hun culinaire BBQ-kwaliteiten zien, verwerkt in 6 gerechten.

Tijdens het Nederland kampioenschap is er ook gelegenheid voor de teams om  eigen gemaakte gerechten te verkopen. Zondag is de dag van de beoordeling voor de BBQ-teams, vanaf 14.00 uur wordt ieder ½ uur een gerecht aan de jury aangeboden. Dit jaar hebben we als thema: ITALIAANS!👍 45x Bierviltjes Italiaanse vlag vierkant - Italie feestartikelen - Landen decoratie kopen? Vergelijk | Rovara. Dit betekent dat alle gerechten naast een Culinaire inslag ook een Italiaanse tintje moeten hebben. Van de eerste vijf gerechten worden de basisingrediënten door de WBQA ter beschikking gesteld. Bij het laatste gerecht “Chefs Choise Dessert” hebben de wedstrijdteams een vrije keus in het dessert dat ze gaan bereiden. Alle ingrediënten voor het Dessert worden dan ook door de teams zelf verzorgd. Ook hier geldt dat het gerecht van de BBQ dient af te komen.

Op zondag horen we bij de prijsuitreiking welk team de Achtste Open WBQA Nederlands Culinair BBQ-Kampioenschappen heeft gewonnen en met de eerste prijs van €500 naar huis gaat!

Deelnemende BBQ-teams 2021:
1. Dutch BBQ team
2. Team Anoniem
3. BBQ team Laurentius
4. Los Pollos Hermanos
5. Team Nul529
6. WQ4U
7. BBQ Smoke on the Wild Side
8. Wettels on Fire Belgium
9. BierBQ
10. Five Q NL

Wilt u met uw BBQ-team meedoen? Schrijf jullie hier in!
Wedstrijdprogramma BBQ-teams / Wedstrijdreglement BBQ-teams

SAMEN TEGEN CORONA!

 
Ons Boerenerf
Ofyr
Innamood
Happy BBQ Tray
BBQ Flavour
Verstegen
Sebar
Pellerica
 
Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search