Open WBQA Nederlands Culinair Barbecue Kampioenschap

Tijdens het BBQ-Spektakel op 28 en 29 augustus vindt het Open WBQA Nederlands Culinair Barbecue Kampioenschap plaats! De teams laten hier hun Culinaire barbecue kwaliteiten zien, verwerkt in 6 gerechten. Met dit jaar als thema: ITALIAANS! 👍 45x Bierviltjes Italiaanse vlag vierkant - Italie feestartikelen - Landen decoratie kopen? Vergelijk | Rovara

Tijdens het Nederland kampioenschap is er ook gelegenheid voor de teams om een eigen gemaakte gerechten te verkopen. Zondag is de dag van de beoordeling voor de BBQ-teams, vanaf 14.00 uur wordt ieder ½ uur een gerecht aan de jury aangeboden. Dit jaar heben we als thema: ITALIAANS! 👍 45x Bierviltjes Italiaanse vlag vierkant - Italie feestartikelen - Landen decoratie kopen? Vergelijk | Rovara. Dit betekent dat alle gerechten naast een Culinaire inslag ook een Italiaanse tintje moeten hebben. Van de 1e vijf gerechten worden de basis grondstoffen door de WBQA ter beschikking gesteld. Bij het laatste gerecht “Chefs Choise Dessert” hebben de wedstrijdteams een vrije keus in wat voor dessert ze gaan bereiden. Alle ingrediënten voor het Dessert worden dan ook door de teams zelf verzorgd. Ook hier geld de regel dat het van de BBQ dient af te komen.

Op zondag horen we bij de prijsuitreiking weten welk team de Achtste Open WBQA Nederlands Culinair Barbecue Kampioenschappen heeft gewonnen en met €500 naar huis gaat!

Wedstrijdprogramma BBQ-teams / Wedstrijdreglement BBQ-teams

 

 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search