Ons Boerenerf

Ons Boerenerf heet u welkom!
Door duurzaam ondernemerschap van de varkenshouderij gecombineerd met Horeca en Vergaderzalen wordt u verrast en geïnspireerd op deze unieke locatieKringloopdenken is de basis voor een duurzame bedrijfsvoering op het vleesvarkensbedrijf. Geen voedselverspilling, mineralen varkensmest gebruiken voor de bodemvruchtbaarheid en moderne technieken voor een zo laag mogelijk energieverbruik. Dit alles en meer om een kwalitatief en lekker stukje varkensvlees te produceren.

 

Je kunt deze ondernemerschap ook letterlijk proeven op Thema-zondagen waarop u wordt verrast met de heerlijkste varkensvleesgerechten uit eigen keuken zoals hamburgers en spareribs of een ouderwetse stamppot met worst. Ook kunt u dineren op aanvraag, waarbij in overleg met u een menu wordt samengesteld.

 

En uiteraard bent u iedere zondag vanaf 11.00 uur welkom op ons boerenerf. Dan kunt u genieten van een heerlijke kop huisgemaakte soep, kop koffie met echte Limburgse vlaai of andere streekgerechten die op onze kleine kaart staan. Kunt u op de zondagen niet, dan bestaat de mogelijkheid tot ruimere openingstijden. Deze zijn op aanvraag.

 

Klik hier voor een leuke Video!

Al jaren zijn de producten van OnsBoerenErf te verkrijgen op het BBQ-spektakel en opgenomen in de Blindbox van het Nederlands BBQ-kampioenschap.

 

 

Familie Van Leeuwen
Ons boerenerf
Banendijk 5
6034 SV Nederweert-Eind

+31 6-46 29 06 32
www.onsboerenerf.com
info@onsboerenerf.com

 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search