Ons bezoek aan de BBQ-InspiratieDag 2020 – Leonard Elenbaas

Ons bezoek aan BBQ Inspiratiedag met Leonard Elenbaas
Het is alweer 3 weken geleden, maar het lijkt alsof het gister plaatsvond. De BBQ Inspiratie dag van Barbecueplein. Een van de weinige BBQ events van dit jaar, met Leonard Elenbaas, de schrijver van o.a. het boek “Op Hete Kolen”. Leonard kwam deze dag met een aantal verrassend leuke gerechten op de proppen, en gaf een heleboel leerzame tips en tricks over het barbecueën op een kamado bbq. Tips waar zelfs de meest doorgewinterde barbecueer nog wat van kan leren.

Tegen een uur of 2 ’s middags kwamen de eerste gasten binnendruppelen. Sommige gingen meteen aan het bier, maar de meeste ietsje later. Het spits werd afgebeten met een heerlijke flammkuchen met aardbei, crème fraîche, en je raadt het nooit, eendenlever. Iets dat je niet alledaags tegenkomt op een BBQ, verrassend lekker!

Verder passeerde de ribeye steak, een heerlijke gevulde procureur, en wat overheerlijke little gems (kleine kropjes sla) de revu zodat iedereen de hele dag wat te knabbelen had.

En er was nog veel meer te doen, zo stond er een stand waar je het vlees van Inamood kon bestellen en proeven, en er stond een grote trailer van Primo Grills waar diverse heerlijk hapjes van de Primo Grill te proeven waren. Ook werden er nog heerlijke gerechten op de Ofyr bereid. En natuurlijk was Ons Boerenerf ook aanwezig met hun eigen ontwikkelde worstje.

Al met al een vermakelijke dag, met voor iedere BBQ fanaat wat wils.

Tijdens deze dag is er vanuit de WBQA gefilmd en diverse foto’s gemaakt.

 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search