OFYR

OFYR: Onze Sponsor!
OFYR is hét nieuwe buitenkoken. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die u gebruikt als een soort tepanyaki of plancha. Vanuit het midden straalt de warmte in een vloeiend verloop uit naar de buitenzijde, waardoor de plaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu een lekker stukje vlees of vis grillt, eitjes bakt of groenten langzaam kookt, met de OFYR Barbecue ontdekt u een compleet nieuwe wereld vol mogelijkheden voor buitenkoken.

 

De houtgestookte Ofyr bestaat uit een sokkel met daarop een schaal van cortenstaal. Op de schaal ligt een een dikke zware ring waarop je grillt en waaraan je een grillrooster kunt bevestigen. Die is dan weer ideaal voor grote stukken vlees. En die karakteristieke bruine kleur? Die dankt de Ofyr aan het cortenstaal dat juist gemaakt is om te roesten.

 

“OFYR is een waargeworden jongensdroom”
Hans Goossens, – Founder van OFYR
Na een lange carrière in vermogensbeheer en het luxesegment van de detailhandel besloot Hans Goossens, de oprichter van OFYR, om een carrièreswitch te maken. Hij had altijd al een tastbaar product willen produceren, en werd geïnspireerd voor het ontwerp van de OFYR door zijn eigen zoektocht naar de perfecte grill om ’s avonds gezellig voor vrienden en familie op te kunnen koken.

De visie van Hans blijkt uit elk item in de collectie. “Wij bij OFYR zitten als bedrijf vol met nieuwe ideeën voor de toekomst om onze visie van ware verbinding nog verder te doen ontvlammen.”

https://www.ofyr.nl/

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search