Dit jaar is de wedstrijd SHF op een nieuwe locatie en een nieuw moment van het jaar. Wij nodigen jullie graag uit op zaterdag 3 juni 2023 bij de Stadshoeve in Stadshagen. (www.parkdestadshoeve.nl) Samen met park de Stadshoeve en Bistro de Stadshoeve is er een voorjaarsmarkt waar de BBQ wedstrijd een onderdeel van is.  Naast de wedstrijd zal er meer ruimte zijn voor meer BBQ en wat hier bij hoort.

Ieder BBQ team gaat vier gerechten bereiden, allemaal met thema fruit. Het hoofdingrediënt van de  gerechten wordt door ons aangeleverd en zal bestaan uit:

1.  Scheermessen, verzorg door Seafarm
2. Nog een verassing
3. Nog een verassing
4. Dessert, de teams kunnen maken wat ze willen als het maar van de BBQ komt.

 

Deze wedstrijd is onderdeel Nederland kampioenschappen Culinair BBQ 2023, georganiseerd door de WBQA & SBWN. Teams moeten aan minimaal 4 wedstrijden uit deze competitie meedoen om Nederland Kampioen Culinair BBB 2023 te worden.

Bereikbaarheid

Het adres is: Arendshorstlaan 23, 8043 VE te Zwolle.

Wij zien je graag te voet of met de fiets komen. Kom je wel met de auto dan is onze “kleine” parkeerplaats beschikbaar bij de entree van ons park. Uiteraard kun je ook bij het winkelcentrum parkeren en dan langs de dierenweide naar de Stadshoeve lopen.

Met het openbaar vervoer zijn wij ook goed bereikbaar. Vanaf buslijn 1 – Wkc Stadshagen is het slechts 2 minuten lopen naar de Stadshoeve. Vanaf treinstation Stadshagen is het nog zo’n 10 minuten lopen naar de Stadshoeve.

0

Start typing and press Enter to search