Nederland op het Wereldkampioenschap Grill en BBQ 2024

 

Op de prachtige data van 27 en 28 juli 2024 zal het kloppende hart van Europa, te midden van historische pracht en moderne grandeur, schitteren als Messe Stuttgart de gastheer is van een buitengewoon spektakel: het Grill en BBQ Wereldkampioenschap 2024. Stuttgart verwelkomt twee teams die de Nederlandse eer hoog zullen houden tijdens dit grandioze barbecuefestijn, een ware ode aan de kunst van het grillen.

De Nederlandse hoop rust op de schouders van twee uitzonderlijke teams: de ‘LXRY BBQ Bandits’ en het Dutch BBQ Team. Deze teams zullen strijden tegen de beste grillmeesters van over de hele wereld, waarbij ze hun vaardigheden, creativiteit en passie voor barbecueën zullen laten zien. Het evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel de deelnemers als de toeschouwers.

Het Wereldkampioenschap Grill en BBQ is meer dan alleen een competitie; het is een viering van culinaire meesterwerken, vakmanschap en internationale samenwerking. Terwijl de teams zich klaarmaken om de jury te imponeren met hun voortreffelijke gerechten, zullen liefhebbers en fans vanuit Nederland de spannende ontwikkelingen nauwlettend volgen. WBQA Nederland zal de prestaties van deLXRY BBQ Bandits’ en het Dutch BBQ Team op de voet volgen en updates delen op hun Facebook-pagina.

Naast de opwindende competitie, zal er een uitgebreide BBQ-beurs plaatsvinden waar gerenommeerde fabrikanten hun nieuwste producten en innovaties op het gebied van barbecueën presenteren. Dit biedt een geweldige gelegenheid voor deelnemers en bezoekers om inspiratie op te doen, nieuwe technieken te leren en te genieten van de nieuwste trends in de barbecuewereld.

Stuttgart belooft een levendige en bruisende sfeer te bieden, waar de geuren van houtskool en heerlijk geroosterd vlees en vis de lucht vullen, en waar de passie voor barbecueën de gemeenschappelijke taal is. Of je nu een doorgewinterde barbecue-enthousiasteling bent of gewoon geniet van goed eten, dit evenement is een niet te missen hoogtepunt van de zomer.

Volg het Avontuur

Volg de avonturen van de ‘LXRY BBQ Bandits’ en het Dutch BBQ Team tijdens hun spannende reis op het Grill en BBQ Wereldkampioenschap 2024. Laten we samen de Nederlandse teams aanmoedigen en genieten van deze spectaculaire viering van grillkunst. Houd de Facebook-pagina van WBQA Nederland in de gaten voor de laatste updates, foto’s en spannende momenten van dit onvergetelijke evenement.

Samen vieren we de kunst van het barbecueën en de trots van Nederland op dit wereldtoneel. Veel succes aan onze teams – mogen ze de vlam hoog houden en onze smaakpapillen betoveren!

Deel op social media: