Marokkaanse BBQ-teams komen niet naar Nederlands Culinaire Kampioenschap

Helaas hebben we via de President van de Associatie AMAC Marokko Dhr. Omar Basri vernomen dat de 2 Marokkaanse BBQ-wedstrijdteams dit weekend niet naar onze Open Nederlandse Culinaire BBQ-kampioenschap kunnen komen. Ondanks alle inspanningen van hun kant, maar ook vanuit de WBQA is het niet mogelijk gebleken de juiste papieren op tijd in orde te krijgen.

Ze zijn zeer teleurgesteld omdat de deelnemers zich al maanden goed hebben voorbereidt en de vliegtickets klaarliggen.

“In tegenstelling tot vorige aanvragen kwam er nu opeens geen goedkeuring en was het qua tijd niet meer mogelijk dit te veranderen”, zo verteld dhr. Basri ons. 

Ook BBQ-team De Daltons reageerde teleurgesteld op dit bericht. Vorig jaar hebben zij nog aan een wedstrijd van AMAC in Rabat Marokko meegedaan. Hans van de Loo, lid van de Daltons reageert als volgt. “We wonnen er de 3e prijs en waren enorm trots. Dit kwam mede doordat we erg onder de indruk waren van hun professionele organisatie, de kwaliteit van de BBQ-teams en de grote media aandacht die ze kregen. Maar ook de enorme gastvrijheid die wij toen hebben mogen ontvangen was geweldig. We stonden er klaar voor om hen nu het zelfde te bieden, jammer maar onze kans komt nog wel”.

 

 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search