LXRY BBQ Bandits

LXRY BBQ Bandits
Het is een nieuw BBQ team dat bestaat uit specialisten die individuele passies en raakvlakken met koken in het algemeen hebben. Het team bestaat uit 4 mannen waarbij BBQ´en, koken en natuurlijk een lekker drankje hoog in het vaandel staat. Het WK in Torhout, België wordt hun eerste BBQ wedstrijd als team. Individueel heeft iedereen wedstrijdervaring en het WK is de perfecte gelegenheid om als nieuwe binnenkomer aan heel de wereld te laten zien wat ze kunnen!

Hieronder stellen de mannen zich even voor:
Paul Geven
51 jaar, getrouwd  met Astrid en 2 kinderen momenteel wonende in Nuenen maar geboren en getogen in Son en Breugel. Van beroep slager en al meer als 32 jaar werkzaam bij Slagerij & Traiteur Beerens in Best als chefslager.
Grootste hobby: grillen,  barbequen en een drankje.
Je kan hem altijd wakker maken voor gezelligheid , eten(bereiden,) en ja, altijd onder het genot van een biertje of een heerlijke gin tonic…….
Van een perfecte garing van een heerlijk stukje vlees of vis kan zijn dag niet meer stuk.

Hans vd Loo
51 jaar, getrouwd met Arianne en vader van 2 kinderen. Woonachtig in Son en van beroep ”patron cuisinier “ van Hotel la Sonnerie in Son en Breugel. Ook al 27 jaar mede-eigenaar van dit hotel en altijd als chef werkzaam geweest. Voor zijn activiteiten in het hotel heeft hij veel ervaring opgedaan in diverse horeca bedrijven.
Zijn hobbys zijn: Culinair BBQ’en , koken & food, borrelen en (vecht)sporten.

Ludo Bolder
41 jaar oud, eigenaar van een interieurbouw bedrijf. In zijn jonge jaren een horecaopleiding gevolgd, maar later niet zijn beroep van gemaakt. Uiteindelijk is het koken en dan met name de Jamaicaanse BBQ keuken zijn echte passie geworden. In 2019 heeft hij nog aan het NK Culinair BBQ’en hoge ogen gegooid.

Damilyano Eijkelmans
23 jaar, en van jongs af aan samen met mijn moeder, opa en oma in de keuken gestaan. Hij heeft de opleiding Gespecialiseerd patissier gevolgd van 3 jaar. Heeft ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij veel ervaring met wedstrijden. Zoals jeugd vak wedstrijd 2x 1e plaats en jeugd world chocolatemasters 2e plaats. Enkele referenties zijn: De Rouw Vught, pastryclub Eindhoven, Huis ter Duin Noordwijk. Sinds 2018 eigenaar van Patisserie D.E. in Sint-Oedenrode.

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search