7 juni 2020 inschrijven Livestream BBQ-wedstrijd

Door de noodzakelijk lockdown zijn ook alle BBQ-wedstrijden afgelast. Begrijpelijk maar niet leuk.
Om toch wat leuks met elkaar te gaan doen hebben we het volgende bedacht:

Op zondag 7 juni wordt de grootste BBQ-livestream wedstrijd ooit gehouden.
Gelijktijdig wordt er ook voor het werk van Support Casper geld ingezameld.

Het is de bedoeling dat tientallen teams deze dag gaan BBQ’en in hun eigen omgeving. Via een live-verbinding wordt contact gelegd met alle teams en wordt er live gestreden voor winst van de eerste BBQ livestream wedstrijd. De BBQ-livestream zal via een online evenement op facebook gestreamd worden zodat deze voor iedereen te volgen is.

Teams
Elke team die zich aanmeldt kan meedoen en ontvangt opdrachten om 3 gerechten te maken. De hoofdingrediënten zijn voor iedereen hetzelfde, qua sauzen en garnituren is iedereen vrij om dit zelf in te vullen. De jury kan meekijken op de livestream van het team en de teams kunnen hun BBQ-talenten laten zien. En wie weet komen er rondreizende correspondenten langs om te kijken en opnames te maken.

Winnaar – het goede doel
Het team wat het beste wordt beoordeeld door de jury is de winnaar van de eerste editie van het BBQ-live stream spektakel. Daarnaast willen we meer doen; We koppelen dit evenement aan een goed doel! Alle teams zetten zich in voor het wetenschappelijk onderzoek naar een behandelmethode tegen alvleesklierkanker dat door Prof. dr. Casper van Eijck geleid wordt. Volgers kunnen door te bellen naar Sms ‘CASPER’ naar 4333 eenmalig € 3,- doneren. Tijdens de uitzending zullen we hier zoveel mogelijk aandacht aan besteden.

Wat doet Support Casper?
Jaarlijks krijgen bijna 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen. Alvleesklierkanker is de op één na dodelijkste soort kanker. 93% van de gediagnosticeerde patiënten sterft binnen een half jaar. Iedere dag overlijden er 8 mensen.
Support Casper is de campagne van Stichting Overleven met Alvleesklierkanker (OAK) en financiert wetenschappelijk onderzoek naar de ontwikkeling van innovatieve behandelmethoden van alvleesklierkanker. Klik hier voor meer informatie.

Winnaars
Aan het einde van de middag winnen we allemaal, We hebben een leuke middag, we doen iets aparts, ervaren wedstrijdspanning en halen geld voor een goed doel.

BBQ -Teams:
Meldt jullie aan om deel te nemen en U ontvangt meer (technische) informatie over de streaming van het event en informatie over de gerechten. Stuur je email naar: info@wbqa.nl

Juryleden:
Heeft U interesse om als Jurylid hieraan deel te nemen? Laat het ons weten door een e-mail te zenden naar: info@wbqa.nl

Vrijwilligers:
Wilt u ons helpen die dag? Laat het het ons weten door een e-mail te zenden naar: info@wbqa.nl

Deze dag wordt mede mogelijk genaakt door:
               

 

            

 

               

 


 

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search