Inamood.

INAMOOD.
Hét topmerk. Luxer, lekkerder, duurzamer & leuker!

INAMOOD is een nieuw en eigentijds vleesmerk met écht onderscheidend vermogen. Zij focussen ons niet alleen op het verkopen van het stukje vlees, maar zij weten ook dat kwaliteit, gemak en een scherpe prijs tegenwoordig een vereiste zijn. Online vlees kopen bij INAMOOD is niet zoals bij andere online slagers. Van tot aan huis geleverd tot aan je vork, er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat je heerlijk vlees van hoogwaardige kwaliteit thuis geleverd krijgt. Keuzestress, dat willen ze voorkomen. Online vlees is te verkrijgen in diverse soorten, afkomstig van bekende en onbekende delen van het dier.

INAMOOD heeft een speciale selectie gemaakt van rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, kippenvlees maar ook veganistisch, hierdoor kan ook de vegetarische eter kan bij ons terecht. Als experts op het gebied van vlees, vis en vegetarische producten, weten zij precies waar zij de beste kwaliteit voor jou vandaan kunnen halen of kunnen produceren. Of dat nu om varkensvlees uit Nederland, rundvlees uit Ierland of Argentinië, lamsvlees uit Nieuw-Zeeland, visassortiment of de lekkerste vegetarische producten gaat. Ze produceren hun vega burgers binnen hun eigen bedrijf en de Inamood rubs voor vlees binnen het assortiment zijn volgens eigen recept samengesteld.

Het team van Inamood-specialisten houdt, onder leiding van kenner en fijnproever Marco van Roekel, de bewegingen op het gebied van kwaliteit wereldwijd continue in de gaten, zodat wij altijd de beste kwaliteit bieden. In 2019 behaalde Marco in het Belgische St. Niklaas met zijn BBQ-team de titel Europees kampioen Whole Hog. Deze eerste plaats, die draait om de bereiding van een heel varken op de barbecue, hadden zij te danken aan het feit dat het team na diverse wedstrijden als hoogste waren geëindigd in de ranking. Kortom, een vakman in hart en nieren!

Vlees bestellen bij de online Slager | INAMOOD – INAMOOD

Recente Berichten
0

Start typing and press Enter to search